cześć mam problem, od 4 dni robie a6w i zauważyłem że dobrze napina mi się górna część mięśni brzucha, za to dolna i środkowa prawie wogóle... dolną i środkową część mięśni brzucha czują dopiero pszy tym ostatnim ćwiczeniu ale pszy pozostałych tylko góre i boki... tak ma być czy musze coś źle wykonywać ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Skup się na technice a nie na szybkości wykonywania poszczególnych ćwiczeń. Pamietaj że pierwsze do góry ida lokcie potem głowa a dopiero na koncu tułow.
Bcmoze za bardzo szarpiesz sie przy wykonywaniu ruchow i dlatego nie czujesz dolnych partii.
Polecam Ci ABS II- tu na pewno poczujesz wszystkie głowy miesni prostych brzucha. Gwarantuje.
Pozdrawiam
Bcmoze za bardzo szarpiesz sie przy wykonywaniu ruchow i dlatego nie czujesz dolnych partii.
Polecam Ci ABS II- tu na pewno poczujesz wszystkie głowy miesni prostych brzucha. Gwarantuje.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
j.w ABS2 naprawde jest dobre tu masz link jak bys chcial wyprobowac
[http://www.waikru.info/index.php?serwis=art&dzial=11]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!