siema mam do was pytanie (pewnie juz gdzies to było ale nie mogłem znalezc) ..... czy np na masie ( bo myśle ze przy redukcji to raczej jest słabym pomysłem) można jesc częsciowo smieciowe zarcie?? np mam zapotrzebowanie 160 g białka 340 ww i 80 tłuszczu w większosci zjem to z "zdrowej żywnosci" jajek sera , ryzu ,kurczaka itp ale ostatnie10g białka 50 wegla i 20 tłuszczu zjem z czekolady czy nie ma to zadnych skutków? identycznie byłoby jakbym zjadł dodatkowe 50 g ryzu z masłem orzechowym i jabłkami??( ostatnio zarabiscie mi to smakuje) czekam na odp....
i jezeli na masie jest takei cos dozwolone to czy na redukcji tez?? wiem ze na pewno jest trudneij przez ujemny bilns ale nie widzę przeszkód przeciez makro to makro ( różnia sie tylko szybkościa wchłaniania ( cukry i wegle złożone) ale przeciez jest np dieta IF co tam je sie wszystko w ciagu 3 godzin to tez ta energia wchłania ci sie "na raz"
i jezeli na masie jest takei cos dozwolone to czy na redukcji tez?? wiem ze na pewno jest trudneij przez ujemny bilns ale nie widzę przeszkód przeciez makro to makro ( różnia sie tylko szybkościa wchłaniania ( cukry i wegle złożone) ale przeciez jest np dieta IF co tam je sie wszystko w ciagu 3 godzin to tez ta energia wchłania ci sie "na raz"