Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ZARZĄDZAM ZMIANĘ TEMATU NA "LITERATURA OD AHA!" !!
HAHA!! CO TO DA !!??
Już tu o tym wspominałem..
Mam wystosować ręcznie pismo gęsim piórem i do morza wrzucić, co by Wielceczcigodni Adminowie mę prośbę pozytywnie rozpatrzali?
Takoż i bym uczynił, jeno gęsi dawno żem nie uświadczył...
Ani na suto zastawionym stole, skoro o diecie rzeczesz, ani i u Matki Natury - swobodnie po błekitnem niebie sunących..
Szacuny
17
Napisanych postów
6881
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
43831
A gadałem z nią w ogóle przez tel, z głosu fajna dupa całkiem
A gdzie dorwałeś Odżywianie ? U siebie sprawdziłem empik i gosport, i nie było jeszcze
Po opisie jaki zmieścili to przyznam że i ja już chętnie bym ją dopadł, biorąc pod uwagę brak czasu na dzbanku bym przynajmniej wertował
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Już po zmianie tematu :)
Dzięki COKTA!
aros.pl - tu kupiłem, bo najtaniej!
Jednej nie opyla się zamawiać, ale jakieś 2-3 książki po -25%, to z przesyłką taniej Ci wyjdzie niż kupić z "ceną okładkową".
Zmieniony przez - panteon w dniu 2012-02-22 10:14:01
Szacuny
0
Napisanych postów
266
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2806
Jasne, że recenzuj!
A Wazzupowi gratuluję gustu literackiego. Przygody Reynevana to świetna literatura, w dodatku umiejscowiona w moich stronach Ogólnie Sapkowski i Kossakowska to dla mnie najlepsza fantastyka polska.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Połowa tematu brzmi "Literatura..." więc to nie offtop ;) Widzę, że Wazz dawno nie był aktywny (się uczy??). Także Wazz - odnośnie Jacka Komudy coś podpowiedz!!! Na fantastyce mi nie zależy - bardziej na kulturze średniowiecza :)
Co do TRYLOGII HUSYCKIEJ - przymierzam się...!!
Sporo jest dobrych książek, ale to temat na dłuższą wypowiedź :) Załóżcie TEMAT - SPAMPOSTBOOKS !! To sobie pogadamy..