Szacuny
1
Napisanych postów
193
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
28881
colman wymiata, reszta doniego nawet nie potchodzi to jak niebo a ziemia, dużo ludzi stawiało na Jayaale jak dla mnie to juz Markus wygląda lepiej,liczyłem taz na denisa jamesa ale sie zawiodłem, myslełem ze bedzie lepszy, tak więc Jay jak dla mnie jest poza 3
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Cutler ma aż tak szeroką talię? W połączeniu z krótkimi nogami wygląda to raczej dość słabo, boże, gdzie ja do tej pory miałem oczy.
Za to Vince jest rewelacyjny, chyba szykuje mu się kolejny tytuł Master Olympia
Szacuny
22
Napisanych postów
2638
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
22660
cutler powinien wygrac.wodac ze jest w lepszej formie od colemana.widac to nawet w porównaniach pleców.w dolnych partiach pleców pozbył sie wody.nogi i posladki równie dobre jak colemana,łydki lepsze,barki lepiej pociete.coleman ma jedynie te niezwykłe bicepsy genetycznie wyglądajace jak skały.talia cutlera moze i szeroka ale lepiejdopracowana od colemana.moim skromnym zdaniem 1:0 dla cutlera.zobaczymy w pozowaniach dowolnych i dogrywce.cutler z godziny na godzine ma mniej wody.jeszcze na konferencji był opuchniety woda na twarzy a w 1 szej rundzie był juz bardziej suchy.wszystko sie niedługo wyjaśni.acha jeszcze widoczna kontuzja tripa colemana.dex wyglada swietnie i jezeli chodzi o idee kulturystyki to on melvin i martinez powinni walczyc o 1 szą trójke
I'LL BE BACK BIGGER,BETTER AND MORE BAD!!TOTAL FULLBLOWN!
Odżywki, Suplementy na SFD - Kreatyna, CLA, Aminokwasy, Karnityna, HMB, Białko</a>
Odchudzanie na SFD - Dieta, odchudzanie, spalacze tłuszczu, ćwiczenia karnityna, ładny brzuszek</a>