Szacuny
36
Napisanych postów
7924
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
67920
Ronnie i Arnold to niepodwazalne autorytety, dla mnie zawsze beda the best. Szkoda ze nie wygral Ron, bo kibicowalem i bede kibicowac jemu. Fakt, ze Cutleer wygladal super, ze popracowal nad soba i to niezle. Jednak na tym porownaniu fot jakos dziwnie ma mostek do przodu wysuniety i jego miesnie brzucha sa dziwne, niesymetryczne, dlugie - nie to co ronniego. No ale w koncu to 1 zwyciestwo Cutlera - i pewnie ostatnie
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
Szacuny
8
Napisanych postów
4951
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
58469
Ja rowniez kibicowalem Ronnowi. Wedlug mnie byl lepszy. No, ale Cutler wykorzystal kontuzje Ronniego - udo, triceps, z najszerszymi rowniez cos jest nie tak. W innym wypadku Jay nie moglby go nawet tknac. Mam nadzieje, ze Ron sie nie podda i za rok skopie Cutlerowi jego nawodnione dupsko ;).
A jak nie to zrobi to Martinez i Heath.
Generalnie dziwi mnie rowniez reakcja obu panow na ogloszenie wynikow. Tak jak mowia na innych forach - wygladalo na to, ze wiedzieli oni o wynikach jeszcze przed ich ogloszeniem. Ronnie zachowywal sie zupelnie inaczej, niz rok, czy dwa temu. Jay nie byl zbytnio zaskoczony. Ciekawi mnie co Ron powiedzial pare sekund przed odczytaniem werdyktu, bo widac na filmie, ze cos mowi. Nie mowiac o tym, ze w ogole mu nie wreczono nagrody za drugie miejsce. No ale, to takie ploty w ramach rozluznienia.
Szacuny
12
Napisanych postów
3923
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
35086
Jay miał lepsze plecy i nogi zdecydowanie Ronie lepsze bice
z resztą w miarę równo
Jak chcecie zbiorę te zdjęcia do kupy i zrobię ładną przejżystą galerię w wolnej chwili.
Chceta??
Szacuny
24
Napisanych postów
1986
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
60201
"
Generalnie dziwi mnie rowniez reakcja obu panow na ogloszenie wynikow. Tak jak mowia na innych forach - wygladalo na to, ze wiedzieli oni o wynikach jeszcze przed ich ogloszeniem. Ronnie zachowywal sie zupelnie inaczej, niz rok, czy dwa temu. Jay nie byl zbytnio zaskoczony. Ciekawi mnie co Ron powiedzial pare sekund przed odczytaniem werdyktu, bo widac na filmie, ze cos mowi. Nie mowiac o tym, ze w ogole mu nie wreczono nagrody za drugie miejsce. No ale, to takie ploty w ramach rozluznienia."
Oni na scenie są tak odwodnieni i wykończeni ,że wierz mi,choćby chcieli to w takich sytuacjach nieraz ciężko cokolwiek powiedzieć albo bez potrzeby (pozowanie) sie uśmiechnąć