Szacuny
6
Napisanych postów
2520
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14900
a szkoda ze juz takich nie robia :/ Flex echh ten to byl Mr.O.. tylko bez tytulu... o,o% tluszczu... i to nie zmslane jest.. ogladalem jedna relacje z olimpii i tam komentator mowil ze robiono badaa na zawartosc tluszczu.. i Flex mial 0%... wyobrazacie sobie?.. Separacja doskonala.. proporcje jeszcze lepsze... i powiedzcie mi do ku.... dlaczego tak wspaialego zawodnika pozbawiono tytulu mr.O ??? dla glorii i 8 tytulow Colemana... ????? to ja dzekuje bardzo... za takie podejscie..
Personal Trainer
It's a BODYBUILDING Thing... You wouldn't understand...
Szacuny
30
Napisanych postów
1465
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5238
W pojedyńczych partiach teoretycznie moze być z 0-1%, Flexowi brakowało tylko kilka kg by zostać Mr. O.
Wyglad miał ok, ale sędziowie już wtedy preferowali masę, więc nie dane mu było.
Gdyby wyszedł w podobnej formie z masa choć 113-115 kg, to może, a tak z tymi 107-109 kg był troszkę jak z epoki Arnolda
---
Tak jak Ronnie ma niezmieskie ramiona, tak Flex miał niezmieski grzbiet. Nie chodzi o rozmiar grzbietu, bo ten z racji wagi nie miał super rozmiarów, ale to co on na tym grzbiecie miał, jakies miesnie, górki, pagórki o których inni mogli pomarzyć
Szacuny
8
Napisanych postów
4951
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
58469
No moze masz racje, to tylko moje zdanie. Mi jakos nigdy Dorian nie podpasowal, jedynie na poczatku 1992-93, chociaz w 93 wlasnie Flex wygladal nieziemsko. Zreszta jak cale top3.
Szacuny
6
Napisanych postów
2520
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14900
tak mowie o czasach kiedy Doria mial zerwany miesien bicepsu a i tak wygral z Flexem... nie wiem czy moge podac link ale jest taki filmik na google w ktorym wlasnie komentator mowi o tych o% tluszczu u flexa.. i jest filmik z tego pokazu na olimpii.. owiem wam panowie tak... ja nigdy w zyciu nie widzialem takiej separacji jaka mial Flex wtedy... u nikogo!!!! ewenement genetyczny..
Personal Trainer
Szacuny
93
Napisanych postów
17167
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56957
Labrada też prezentował wtedy świetną formę - zresztą, zawsze był rewelacyjny - Labrada i Makkawy, dwaj zawodnicy, których żal mi, że nie zdobyli tytyłu Mr. Olympia. Prezentowali naprawdę niesamowitą formę, po prostu trafili na znacznie większych od siebie, no i nie udało się, a szkoda.
Flex i Coleman mają dla mnie zbyt kosmiczny, komiksowy wygląd, nie dopobały mi się ich sylwetki. Za to Doriana darzę sentymentem - zawsze miał do powiedzenia coś sensownego, a co do jego formy - to pod koniec rzeczywiście przesadził, szkoda, że akurat on zapoczątkował erę wydętych brzuchów. Jednak pierwsze dwa lata jako zawodowiec miał niesamowite - wielki, twardy, pocięty, istny potwór - pamiętam jeszcze jak miałem może trzynaście lat i zobaczyłem jego zdjęcia z Olympii 1 1992 roku, myślałem, że mi oczy z orbit wyskoczą - facet był nieziemski.
Co do separacji - to Makkawy moim zdaniem był najbardziej pod tym względem niesamowity - naprawdę uważam, że powinien był wygrać Mr. O w 1983 roku - mam filmik z tych zawodów, facet był niesamowicie pocięty, coś pięknego!
Zmieniony przez - Kruszek w dniu 2006-10-13 22:03:18
Szacuny
6
Napisanych postów
2520
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
14900
Kruszek zalezy co kto lubi i co uwaza za nieziemskie :) dla ciebie Dorian i jego kolosalne rozmiary, dla mnie Flex i jego sylwetka, symetria i separacja :)
ps mozna podac link z video google ?? :> do wystepu Flexa? :>
Zmieniony przez - nr.1 w dniu 2006-10-13 22:05:13
PS.2 CO DO POZIOMU TLUSZCZU U FLEXA :) Moj blad zle zapamietalem tu chodzilo o skore... o warstwe skory.. mierzona w jakis sposob.. tam wykazalo O% :)
Zmieniony przez - nr.1 w dniu 2006-10-13 22:07:36
Personal Trainer