Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5
witam. mam prośbę..... czy jest jakas odzywka lub sposob na wiekszy wzrost? mam 17 lat mierze jedynie 163cmjavascript: test('');
javascript: test('');.... nie oszukujmy sie "kurdupel".... zaczolem cwiczyc i z 166cm spadlem na 163cm wzrostu... czy jest jakas mozliwosc w moim wieku na zwiekszenie wzrostu? prosilbym o podanie nazwy pooduktu jesli takowy istnieje.... pozatym... czy cwiczenia maja na to jakis zly wplyw?
Szacuny
3
Napisanych postów
84
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
871
no jak sie ciezko cwiczy to troche wbija w ziemie i to nawet z 3-4 cm. musisz sie dobrze rozciagac i az tak cie nie bedzie wgniatało. a wzrost to cecha genetyczna, mozesz juz nie urosnac wogule albo przyjdze ci z nienacka 2-3 cm.grunt to zdrowe odzywianie i aktywny tryb zycia,oraz solidny rozciag, poszukaj jakis artykułow o tym.
Szacuny
8
Napisanych postów
841
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7869
ale glupoty piszecie...
nie ma zadnych dowodow naukowych na to aby silownia spowalniala wzrost, a wrecz przeciwnie sa przeslanki zetreningi silowe mogą przyspieszac/podudzac wzrost
Szacuny
68
Napisanych postów
22971
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
91876
jak toom
a co do supli, to nie ma takich, po których urośniesz(wzwyż).
no jak sie ciezko cwiczy to troche wbija w ziemie i to nawet z 3-4 cm. musisz sie dobrze rozciagac i az tak cie nie bedzie wgniatało. -> banować za takie mądrości
ten drugi tez nielepszy.
eh.
Zmieniony przez - bic44 w dniu 2008-04-20 09:47:46
Szacuny
52
Napisanych postów
8416
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
79983
zaczolem cwiczyc i z 166cm spadlem na 163cm wzrostu
co Ty gadasz ? miales biologie w szkole ? spales na niej czy wsadzales lapy w majty kolezanek bo watpie zebys uwazal na lekcjach. czy stwierdziles ze sobie wejdziesz i jaja porobisz.
idz do lekarza i powiedz jaki masz problem ale jestes za wysoki zeby sie kwalifikowac do leczenia gh wiec raczej nic z tego
Szacuny
0
Napisanych postów
4
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5
wszystko zależy od genetyki i od ćwiczen jakie bedziesz wykonywał!!
Co do genetyki.... to raczej jest nie sprzyjajaca bo mam niskich rodzicow. a jesli chodzi o cwiczenia jakie mam wykonywac to... moglbys podac konkretnie jakie?
Szacuny
3
Napisanych postów
84
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
871
bic44 jak sie cwiczy tylko biceps to nie ma cie co wgniatac, a prawda jest taka ze takie cwiczenia jak przysiady,barki z duzym obciazenie wgniataja i to o pare cm ale na nastepny dzien kregoslup sie rozciago przewaznie do standardowych rozmiarow a ty chłopaku jak piszesz posty o 3 w nocy i sie dziwisz czemu niski jestes