Szacuny
0
Napisanych postów
59
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
275
Z tego co ja wiem to wiszenie na drążku i pływanie bardzo pomaga na wzrost!!! Sam chodze regularnie na pływalnie i przez ten i tamten rok urosłem 21 cm. Jeszcze możesz rosnąć spokojnie do 21 lat. Mój brat jak miał 20,5 też urósł 3 cm. Więc bądz dobrej mysli tak jak i ja.
"Z alkoholem nie wygrasz, ty go w morde, a on cię na ziemie"
"Z alkoholem nie wygrasz, ty go w morde, a on cię na ziemie"
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam! Mam do Was pytanie. Mam 16 lat i 161 cm wzrostu czy moge zacząc chodzic na siłownie bez obaw że przestane rosnąć?? Słyszałem że jak sie chodzi na silownie to sie przestaje rosnąć czy to jest prawda?
Szacuny
5
Napisanych postów
641
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5376
Chasland wcale nie uwazasz sie za pakera... po tym co piszesz to chyba jednak uwazasz sie i to za konkretnego. Co ma wzrost do tego czy sie go boje czy nie? Wogole twoje rozumowanie jest na poziomie dziecka w gimnazjum ktore niewie nic o silowni i zadaje wlasnie takie pytanka. Brak slow po prostu do Ciebie masz prawo wypowiadac sie jak kazdy oczywiscie no ale pomysl troche najpierw bo z twoich postow mozna wywnioskowac ze tego brakuje:(( Pozdro i zycze 2 metrow ! he...
Walcze do ostatniego tchu, każde powtórzenie dla mnie kwestią bytu.
Szacuny
0
Napisanych postów
914
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
42662
dającymaxa,chasland opuścił nas 2005-04-25 od tego czasu go nie było widać i nie odświeżajcie postów,ćwiczenie nie przeszkadza we wzroście,nawet przeciwnie gdyż często pomaga