Witam od pewnego czasu mam pewien problem mianowicie mimo stosowania zarysu diety oraz dobrego treningu i regeneracji nic nie moge przytyc :( waga od 1 kwietnia do 20 maja zmienila sie nieznacznie z 62.5 na 63. Trening dobry bo wymiary rosna i widac lepszy zarys miesni lecz waga nie idzie. Moze to przez tako tryb zycia wiadomo cieplo w pilke sie pogra spaceruje biega. Problemu z dieta chyba nie ma skoro wymiary na + co sadzicie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jak mięsnie rosna to czym sie martwisz?
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
Martwie sie bo przeciez ile czasu mozna tak rosnac nie da sie chyba miec 40 w lapie 60 w udzie i 120 w klacie wazac 65 kg :)
...
Napisał(a)
puki miesnie rosną i waga stoi to ja bym sie nie martwił, jak obwody przestaną rosnąc to dopiero dodawaj kcal do diety
Ciągły terror w dążeniu do chwały, życie jest za krótkie, żeby być małym!
...
Napisał(a)
też mam taki problem. Od czasu do czasu nawet waga mi spada. Ale wszystko nadrabiam w weekand, bo wtedy nie mam takiego wysiłku jak w tygodniu
...
Napisał(a)
raczje kierowałbym się 2-3 tyg zastojem wcześniej nie ma co
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!