Mam problem. obecnie waże 74 kg a musze zrzucic do 70. wiem co musze cwicczyc zeby to zrobic jednak nie bardzo wiem co jesc zeby sie przy tym nie wykonczyc. ostatnim razem jak musialem zrzucac wage to w skutek zlej diety i przemeczenia zaczalem miec objawy przemeczenia organizmu ( krwotoki z nosa zaslabniecia).zalezaloby mi rowniez zeby po osiagnieciu tej wagi nie miec efektu jojo. Z gory dzieki wszystkim ;)
Waga: 74
Wzrost: 173 cm
Obwód klatki: 101
Obwód ramienia: 36
Obwód talii: 86
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkoła wf od przyszlego miesiaca 2 treningi MT po 1.5 h i basen 1-2 w tygodniu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: MT 2-3 razy w tygodniu 1-2 basen 2-3 silownia
Odżywianie: jem raczej nie duzo skutecznie unikam fastfoodow chipsow i tym podobnych badziwi jednak mam problem z opanowaniem sie przed czekolada
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: astma ( lepiej znoszona przy regularnym duzym wysilku)
Preferowane formy aktywności fizycznej: 2 moze 3 treningi MT po 1.5h 1-2 basen (raczej 1) 2-3 silownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: l-carnityna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: raczej nie
Stosowane wcześniej diety: nie
Waga: 74
Wzrost: 173 cm
Obwód klatki: 101
Obwód ramienia: 36
Obwód talii: 86
Obwód uda: -
Obwód łydki: -
Szacunkowy poziom tkanki tłuszczowej: -
Aktywność w ciągu dnia: szkoła wf od przyszlego miesiaca 2 treningi MT po 1.5 h i basen 1-2 w tygodniu
Uprawiany sport lub inne formy aktywności: MT 2-3 razy w tygodniu 1-2 basen 2-3 silownia
Odżywianie: jem raczej nie duzo skutecznie unikam fastfoodow chipsow i tym podobnych badziwi jednak mam problem z opanowaniem sie przed czekolada
Cel: szybka redukcja
Ograniczenia żywieniowe: nie
Stan zdrowia: astma ( lepiej znoszona przy regularnym duzym wysilku)
Preferowane formy aktywności fizycznej: 2 moze 3 treningi MT po 1.5h 1-2 basen (raczej 1) 2-3 silownia
Stosowane aktualnie i wcześniej preparaty: l-carnityna
Czy możliwe jest wprowadzenie suplementów: raczej nie
Stosowane wcześniej diety: nie