Szacuny
1
Napisanych postów
85
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
639
Witam, potrzebowal bym diety, szukalem w wielu poradnikach ale ciezko mi bylo ja dopasowac ;/
Aktualnie nie mam diety, ale czesto jem ryz, kurczaki itd, ale przytylem 10kg jak chcialem ale wszystko w brzuch poszlo, mam 16 lat i waze 64kg 180cm chcial bym chociaz do 70kg dociagnac, tylko nie chce isc ;/
A jesc na chama nie chce bo w brzuch znowu pojdzie i teraz musze A6W robic, zeby brzuch przypakowac, z gory dzieki Sorry za chaotycznosc
Szacuny
90
Napisanych postów
16689
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
67660
po pierwsze policz swoje zapotrzebowanie kcal potem rozbij to na BTW na 5-6posiłkow
wyklucz z menu
słodycze,fast-foody,cukier,tłuste miesa kiełbasy,piałe pieczywo,zwykłyt makaron,napoje gazowane,masło itp
Szacuny
8
Napisanych postów
267
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5880
W imieniu wszystkich tu zgromadzonych na forum zapraszam do lektury postów podwieszonych w celu zdobycia wiedzy potrzebnej do SAMODZIELNEGO ułozenia diety i nastepnie wklejenia jej tu do zanalizowania przez znawców
Zmieniony przez - Grzechu. w dniu 2008-08-02 12:50:45
Szacuny
1
Napisanych postów
85
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
639
Robilem wiele razy te testy i wyszlo mi 1700 w tym 1st, ale to jest zbyt skomplikowane dla mnie, ja nie musze miec super diety, tylko tak mniej wiecej a tam to wszstko musi sie zgadzac, az takiej to ja nie potrzebuje
Szacuny
1
Napisanych postów
85
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
639
Sniadanie:
-2 dania albo 2 bulki z maslem
Obiad:
-Nie odemnie zalezy