Split z podziałem: 1. klatka+brzuch 2. plecy+biceps 3. nogi+stabilizacja 4.barki+triceps
...
Napisał(a)
Czy trening split 4 razy w tygodniu może być dobry dla początkującego, który wyciska jedynie sam ciężar sztangi (20kg) na razie? Czy tylko FBW?
Split z podziałem: 1. klatka+brzuch 2. plecy+biceps 3. nogi+stabilizacja 4.barki+triceps
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- [art] Aeroby od A do Z i nie tylko.
- [art] Split - partia 2x/tydzien. Dla początkujących i nie tylko...
- Joe Weider, trening dla początkującego na pierwsze 3 miesiące.
- FBW i split dla początkujących.
- kulturystyczny początek - SPLIT 4-dniowy.
- Trening FBW czy Split - co wybrać, progressja, pytania ogólne od początkującego, normy siłowe
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
ja bym stawiał na FBW
nauka podstaw , przysiad.martwy , OHP, wl i podciąganie . Bicek Ci od tego sam urośnie

nauka podstaw , przysiad.martwy , OHP, wl i podciąganie . Bicek Ci od tego sam urośnie

1
...
Napisał(a)
Trening dzielony z partią trenowaną raz w tygodniu nie jest Ci potrzebny i wiadomo, że jako początkujący zrobisz na nim jakiś progres, ale to raczej nie jest odpowiedni plan treningowy dla początkującego.
Spokojnie możesz sobie wziąć jakiś gotowy plan z postów podwieszonych, trening całościowy i będziesz na tym wychodził lepiej.
Buduj podstawy na wielostawowych ćwiczeniach dokładając regularnie ciężar, a jednocześnie dopinaj dietę.
A na plany treningowe z partią trenowaną raz w tygodniu przyjdzie czas.
Spokojnie możesz sobie wziąć jakiś gotowy plan z postów podwieszonych, trening całościowy i będziesz na tym wychodził lepiej.
Buduj podstawy na wielostawowych ćwiczeniach dokładając regularnie ciężar, a jednocześnie dopinaj dietę.
A na plany treningowe z partią trenowaną raz w tygodniu przyjdzie czas.
1
Wierzyć to znaczy ufać, kiedy cudów brak.
Muscles not grow on trees!
...
Napisał(a)
Skup się na podstawach , ułóż sobie prosty plan treningowy FBW 3x w tyg , opieraj go na fundamentalnych ćwiczeniach wielostawowych , głownie na wolnych cięzarach i będzie to najlepsza opcja
1
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Mam nadzieje, że nie posiadasz samej sztangi
Ułóż sobie tak plan, byś każdą partie trenował chociaż 2 razy w tygodniu, czy to będzie split czy też fbw, zależy od Ciebie
Ułóż sobie tak plan, byś każdą partie trenował chociaż 2 razy w tygodniu, czy to będzie split czy też fbw, zależy od Ciebie
1
Polecane artykuły