To jest normalne
...
Napisał(a)
otoz tak jutro mam zawody,i jest taka sytuacja ze pierwszy start mam o 16(to wiadomo tussipect gdzies godzine przed)ale nastepny jest gdzies o 17 wiec czy musze wypic jeszcze jedno butelke gdzies pol godziny przed 17?czy tamten jeszcze zadziala dalej?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jedna butelka o 15 starczy. Proponuje okolo 21 wziac goraca kapiel bo nie wiem czy zasniesz jak to twoja pierwsza przygoda z Tussi.
We ride together We die together. Bad Boys for life
...
Napisał(a)
wiem,wiem ze nie mozna po tym spac bralem to 2 razy,ale wiesz po zawodach to raczej sobie troche popije napojow wyskokowych,ale i tak nawet po nich pewnie nie zasne
1
To jest normalne
...
Napisał(a)
Zdecydowanie polecam tussipect w tabletkach, zjedz 2 tabletki i będzie gitara 

--I am the One and Only--
...
Napisał(a)
2 to troche mało. do tego mocna kawa obowiązkowo. mnie tussi trzyma jakieś 7-8 godzin.
...
Napisał(a)
na pusty zolądek wchlania sie po 30-45 minutach. jesli pogryziesz kapsulke to 20-30. okres poltrwania efedryny to 6-8 h w zaleznowci od organizmu. ja po dawce dziennej 100mg jeszcze nastepnego dnia wiem ze dziala. 100- 50 - 25 - 12,5 czyli w 24h schodzi nawet duza dawka.
1
...
Napisał(a)
Wczoraj zazucilem sobie 10 tabow tussiego na imprezie i musze powiedziec ze z rana mnie jeszcze trzymalo
Zrenice powiekszone, wchodzi po ok 40 minutach ale poczekaj ponad godzine to sie rozkreci juz dosyc dobrze
Ogolnie dobre wrazenia
EDIT: oczywiscie do tego jeszcze alkohol
Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2005-05-14 22:03:46

EDIT: oczywiscie do tego jeszcze alkohol

Zmieniony przez - -Neal- w dniu 2005-05-14 22:03:46
Promotor zdrowia z fizjoterapią.
...
Napisał(a)
wlasnie kupilem tussi w tab i zastanawiam sie ile tego zszamac moze 4tab + red bulla? Wystarczy na pierwszy raz? za pomoc sog
...
Napisał(a)
1-2 tabs ta 1 raz dadza porzadnego kopa, 4 to przesada
Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
jak do 4 tab dodasz redbulla to powinno Cie niezle szturchnac ...
podpisy są dynamiczne :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!