Witam mam mały/duzy problem ;p Więc tak jak w temacie Mam problem z Tricepsem wygląda on tak, że jest mały to raz i prawie nie ma siły mimo ćwiczenia go katowania nawet zwiększałem serie i nic sila wzrastała troszke i zaraz spadała najbardziej chodzi mi o głowe długa jest malutka boczną mam wyzezbiona ladnie ale co z tego jak sily nie ma a juz nie wspomne o dysproporcji w lewej głowa długa sie ruszyla ale nie znacznie a prawa decha xD opisze plan na trica jaki wykonuje na koniec wykonuje zawsze pompki na poreczach lub w podporze:)w przejsciu miedzy cwiczeniami trica. Dodam że triceps po cwiczeniach jest w miare twardy ale po przerwie dluzszej staje sie miekki ;/ slabe napięcie i zbytnio go nie czuje podczas treningu ;/ Help :) moze zmniejszyc cięzary?? dodam ze w pierwszym cwiczeniu sie przejechalem pierwsze serie wykonalem ciezarem normalnie ze stopniową progresja na koniec było tylko +6kg od poczatkowego i nie dokonczylem po 4 powtorzenia były w 2 ostatnich seriach 1 cwiczenia:) lipa jakas;/
- Francuskie wyciskanie sztanga w Leżeniu 12<10<8<6=6
- WYCISKANIE “FRANCUSKIE" JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE: 10=10=10=10
- Prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie 10=10=10
- Francuskie wyciskanie sztanga w Leżeniu 12<10<8<6=6
- WYCISKANIE “FRANCUSKIE" JEDNORĄCZ SZTANGIELKI W SIADZIE: 10=10=10=10
- Prostowanie ramienia ze sztangielka w opadzie 10=10=10