Zarysuję na szybko sytuację. Na 2 tygodnie będę bez dostępu do siłowni. Bez niej zwariuję i szukam na ten czas alternatywy. :D Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat ekspanderów / gum do ćwiczeń. Mają w opisach jakieś obciążenie ale w ogóle nie wiem jak to interpretować. Raczej nie planuje ich używać więcej niż te 2 tygodnie więc celowałbym w jakieś tańsze. Jest też opcja zupełnie olać te ekspandery i jakiś trening domatora wrzucić, ale myślę, że z gumami będzie bardziej wymagający.
Zarysuję na szybko sytuację. Na 2 tygodnie będę bez dostępu do siłowni. Bez niej zwariuję i szukam na ten czas alternatywy. :D Czy ktoś może się wypowiedzieć na temat ekspanderów / gum do ćwiczeń. Mają w opisach jakieś obciążenie ale w ogóle nie wiem jak to interpretować. Raczej nie planuje ich używać więcej niż te 2 tygodnie więc celowałbym w jakieś tańsze. Jest też opcja zupełnie olać te ekspandery i jakiś trening domatora wrzucić, ale myślę, że z gumami będzie bardziej wymagający.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Podciąganie 4x8 z obciążeniem
Wiosło 3x15 (guma)
pompki 4x15 (guma)
rozpiętki 3x10 (guma)
OHP 4x10 (guma)
unoszenie ramion w bok 3x15 (guma)
bulgarski przysiad 4x15 (guma)
uginanie ramion 3x20 (guma)
dipy 3x10
unoszenie nóg 3x10
Zmieniony przez - Lolex100 w dniu 2020-03-17 08:42:15
BLOG:
RAW w PIWNICY - CIEMNA STRONA MOCY
https://www.sfd.pl/_[_BLOG]_RAW_w_piwnicy__ciemna_strona_mocy_str_65_-t1137058-s69.html#post-19526876
Zmieniony przez - kwachor w dniu 2020-03-17 19:52:45
BLOG:
RAW w PIWNICY - CIEMNA STRONA MOCY
https://www.sfd.pl/_[_BLOG]_RAW_w_piwnicy__ciemna_strona_mocy_str_65_-t1137058-s69.html#post-19526876
A:
Podciąganie podchwyt 4x8-10 z obciążeniem
pompki 4x15 (guma)
OHP 4x10 (guma)
bulgarski przysiad 4x15 (guma)
unoszenie ramion w bok 3x15 (guma)
rozpiętki 3x10 (guma)
dipy 3x10
unoszenie nóg 3x10
B:
Podciąganie nachwyt 4x8-10 z obciążeniem
MC 4x10 (guma)
Wiosło 3x15 (guma)
facepull 3x15 (guma)
uginanie ramion 3x20 (guma)
plank boczny 3x20sec ( na strone )
anubis84ja teraz na gumy się w domu przerzuciłem i muszę powiedzieć że treningi dają w kość, człowiek dzwiga na siłowni a tu pierdułka guma człowieka wymęczy
Mógłbyś zerknąć na ten plan co wrzuciłem. Chciałbym go wykonywać x3 w tygodniu, a jeżeli będzie potrzeba to i 4. Chociaż muszę przyznać, że ostatnio zrobiłem ten pierwszy trening co zamieściłem i pompa była niezła, zmęczenie również.