No więc tak: Czy ćwicząc w domu naprawde nie mam co liczyć na jakiekolwiek przyrosty? Dodam że nie mam ambicji wyglądać jak kulturysta tylko raczej mieć wyrzeźbione i wyraźnie zarysowane mięśnie; Kulturystą w żadnym wypadku być nie chce :) mam plan treningowy oparty na pompkach w różnych pozycjach i machaniu hantlami tak by konkretne mięsnie ćwiczyć.W czerwcu zacząłem się ostro odchudzać i do października zgubiłem 20 kg. Ćwiczę 3 x w tygodniu od początku pażdziernika 2008, staram się zdrowo w miarę odżywiać (Dieta na zasadzie 100g tego i 200 g tamtego nie wchodzi w gre bo jestem pod wpływem reżymu zywieniowego mamy :P) ale jem 5-6 posiłków dziennie, pare dni temu kupiłem monohydrat i te 3-4 l wody dziennie piję. wzrost 186, endomorfik, waga 86-87 kg (Bf pewnie spory bo mi sie jojo zrobiło).
Wiem ze o pompkach jest mnóstwo tematów ale tam wszyscy pytają czy można na pompkach wyglądać jak arnold..
Może to pytanie pasuje do działu "alternatywna droga" ale tam jakaś dziwna atmosfera panuje :PP
Wiem ze o pompkach jest mnóstwo tematów ale tam wszyscy pytają czy można na pompkach wyglądać jak arnold..
Może to pytanie pasuje do działu "alternatywna droga" ale tam jakaś dziwna atmosfera panuje :PP
"Gniew przebywa w piersi głupców" (Koh 7:9 )