...
Witam . Pierwsze raz pisze na takim forum sportowym . Chciałbym schudnąć , diete szczególnej nie bede miał po prostu wyzeruje słodycze . Waże 82kg a wzrostu mam 179 . Ogólnie przytyło mi sie bardzo . Znalazłem fajną aplikacje na sklepie play , wypróbuje tylko pytanie mam. Ile razy w ciagu tygodni trenujecie? Mi zaleca 3 dni , czyli np .poniedziałe sroda i niedziela bym trenowal a w inne cardio? Tylko też niezbyt czasu nie mam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Czyli już mogę Ci napisać ze nic z tego n ie będzie , z takim podejściem nie ma szans na sukces
1
TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit
Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/
...
Nie ukłądaj treningów z jakimiś aplikacjami i co one zalecają, ułóż sobie własny plan.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
To jak z apki weźmiesz trening to skad wiesz że nie spowoduje on problemów z Twym kręgosłupem.
Na forum też masz wiele gotowych treningów wsyztsko zależy czy masz zmaiar trenować w domu czy na siłowni, masz dizały trening dla poczatkujących, czy trening w domu, albo dział junior
Na forum też masz wiele gotowych treningów wsyztsko zależy czy masz zmaiar trenować w domu czy na siłowni, masz dizały trening dla poczatkujących, czy trening w domu, albo dział junior
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Podstawą kształtowania sylwetki jest dobre odżywianie i trening siłowy. Bez tego niestety efektów nie będzie. Samo ograniczenie słodyczy może nie pomóc, a to czy będziesz trenował 3, czy 4 razy w tygodniu nie jest isrtotne.
Moderator działu Odżywianie
...
Jednak chce kupić plan treningowy , tylko czy sam trening taki od profesjonalisty cos da? Oczywiście bede sam sporządzal jakąś dietę , pewnie nie idealną
...
Możesz spróbować skorzystać z portalu potreningu pl
Tam w zestawie masz dietę i trening
Tam w zestawie masz dietę i trening
TRENINGI KATOWICE Sebastian Szmit
Kompleksowe prowadzenie online
https://sebastianszmit.pl/
...
Skoro nie wiadomo jaka będzie dietą, to nie można też stwierdzić czy będą efekty. Im bardziej odejdziesz od podstaw, tym gorsze mogą być efekty.
Moderator działu Odżywianie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz