omerta 2
...
Napisał(a)
Pany, koniec końców będę leciał taki cykl.
Efka + sally + prop.
prop 3x w tyg, sally 2 tabsy przed treningiem i efka też przedtreningowo.
Ktoś brał coś podobnie może kiedyś?
Zmieniony przez - pixel11 w dniu 2019-10-03 23:18:21
Efka + sally + prop.
prop 3x w tyg, sally 2 tabsy przed treningiem i efka też przedtreningowo.
Ktoś brał coś podobnie może kiedyś?
Zmieniony przez - pixel11 w dniu 2019-10-03 23:18:21
...
Napisał(a)
Jakie sally apteka ?
Bo ug andro np ma stężenie 8 a apteka 4 o ile się nie myle . Wiec 2 tab nic nie mówi . Jakie dawki efki ?
Ja leciałem efke helios do różnych środków . Leciałem tusi i sally. Nie wiem czy jest sens tyle mieszać w Twoim przypadku . Test niech leci w podkładzie jak chcesz. Ale zacznij od samej efki. Gwarantuje , ze wyrwie Cię z japonek. Tylko dorzuć trochę kofeiny do tego .
Bo ug andro np ma stężenie 8 a apteka 4 o ile się nie myle . Wiec 2 tab nic nie mówi . Jakie dawki efki ?
Ja leciałem efke helios do różnych środków . Leciałem tusi i sally. Nie wiem czy jest sens tyle mieszać w Twoim przypadku . Test niech leci w podkładzie jak chcesz. Ale zacznij od samej efki. Gwarantuje , ze wyrwie Cię z japonek. Tylko dorzuć trochę kofeiny do tego .
omerta 2
...
Napisał(a)
No to może daj heliosa do tego propa jako pw
Efka też będzie ok
Koffi obowiązkowo do tego
Sally plus koffi też ok
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2019-10-04 04:15:23
Efka też będzie ok
Sally plus koffi też ok
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
mesja1905Jakie sally apteka ?
Będę miał sally 4mg na tab. Wiec 2 tabsy to jedna porcja. Efka 10 amp w paczce
, amp 25mg.. i tu się zastanawiam jak to brać.
20 porcji z tego zrobic? Na np 20 treningow.
...
Napisał(a)
lodzianin1No to może daj heliosa do tego propa jako pw
Efka też będzie ok
Sally plus koffi
Do Heliosa narazie nie mam dostepu, ale jak bede mial to uderze i to i zobacze co bedzie, dzieki.
...
Napisał(a)
Daj 0,5 amp efki i kofeinę na początek . Nie masz tego dużo , skonczysz to wrzucisz sally
omerta 2
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wyniki badan - czuje sie jak na off
Następny temat