2. WAGA: 89.6
3. WZROST: 183cm
4. WYMIARY:
-biceps:41cm
-klatka:107cm
-udo:62cm
-talia:90cm
5. STAŻ NA SIŁOWNI:3lata( powiedzmy z głową i już liczonymi kaloriami)+ 1-2rok bezmyślnie machanie hantlami bez jakiejkolwiek wiedzy.
6. DIETA:
-białko:+/- 200g
-węglowodany: 400-600g
-tłuszcz: 90-110g
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: enan e3d przez 2 mies, później kolejne 2 susta e3-4d. Aktualnie niecały miesiąc lecę Prop+oxa+GH.
8. TRENING: Różnie. Zdecydowaną wiekszość czasu siła+hipertrofia. Ale zdarzają mi się treningi skierowane pod koszykówkę (bo trenuje) pod wytrzymałość, cwiczenia oparte głównie na superseriach FBW.
9. CEL CYKLU: Aktualnie cykl był skierowany pod siłę i wytrzymałość, ale finansowo nie dam rady z GH więc moja myśl się zmieniła. Chciałbym miec więcej kg suchego mięsa i siłe :)
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: Aktualnie Prop+oxa+GH. Jeszcze przez około pół mies będe to brał.
11. POZIOM BF%: 12-15
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): mezomorfik.
13. STAN ZDROWIA: 9/10
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: Bardziej owłosienia.
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 125kg 3x5
-martwy ciąg: 165kg 3x5
-przysiad: 135 3x5 ( słabo, bo powrót po kontuzji kolana, nie robiłem nóg 3-4 mies.)
Cześć wszystkim. Aktualnie chciałbym zmienić cykl głównie przez sprawy finansowe i mieścić się w przedziale 200-400zł na mies.
Chciałbym Was zapytać o radę, bo już troche poszukałem i poczytałem, ale nie znajde w internecie konkretnej dla mnie odpowiedzi co będzie najlepsze biorąc pod uwagę dyscypline którą uprawiam-koszykówke.
Także, upatrzyłem sobie takie oto kombinację, nad którymi się zastanawiam i mam mętlik.
Testosteron+tren+masteron
Testosteron+tren+anapolon
Testosteron+tren+wino
Testosteron+tren+tura.
Na oxie szła siła elegancko, z treningu na trening dosłownie progres w ciężarze, ale cenowo to nie dla mnie. Chciałbym innego wariantu i cenowo w/w są w zasięgu dlatego,
który cykl z w/w saa byłby dla mnie najodpowiedniejszy?
Pozdrawiam