Przymierzam się do pierwszego cyklu, ale mam jeszcze sporo pytań bez odpowiedzi. Ziomek doradził mi żebym brał Poniedziałek i Czwartek 1ml tj jedna ampulka testosteronu tj 250mg i 1ml tj 100mg trenu ale z tego co na forum piszą to tren nie jest dobry jak na pierwszy cykl, możecie mi doradzić czy to będzie dobre na pierwszy raz?
...
Napisał(a)
Witam
Przymierzam się do pierwszego cyklu, ale mam jeszcze sporo pytań bez odpowiedzi. Ziomek doradził mi żebym brał Poniedziałek i Czwartek 1ml tj jedna ampulka testosteronu tj 250mg i 1ml tj 100mg trenu ale z tego co na forum piszą to tren nie jest dobry jak na pierwszy cykl, możecie mi doradzić czy to będzie dobre na pierwszy raz?
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Na pewno kilka lat ale jakoś nigdy nadmiernie nie zwracałem na to nadmiernej uwagi. Z odżywek jedynie kreatyna była kilka mc temu, teraz białko 2 razy dziennie.
...
Napisał(a)
Tylko raczej nie planowałem drugiego cyklu. A czy po tym sam nolvadex na odblok wystarczy?
...
Napisał(a)
Jak raz wejdziesz na cykl, to potem tylko będziesz odliczał czas do następnego, więc jak Ty myślisz że jeden tylko zrobisz, to się mylisz. Tren na pierwszy raz to tak jak byś całe życie jeździł na komarku, a nagle byś musiał jechać hayabusą, spoko pojedziesz ale nie wykorzystasz jej potencjału, więc po co taki morór do nauki jazdy?
...
Napisał(a)
No właśnie mi o to chodziło żeby zasięgnąć innych opinii. A co do samego test to dawka 250mg dwa razy w tygodniu będzie odpowiednia?
...
Napisał(a)
Na pierwszy cykl nie napiszę nic nowego , trenbolon to nie najlepsze wyjście choć ja i tak uważam trenbolon za mniejsze zło niż środki 17alfa, pod warunkiem dużej wiedzy, badań przede wszystkim progesteronu, prolaktyny , estrogenu -którego trenbolon przekłamuje wyniki , więc widzisz , proces blokowania trenbolonu, jest dla nowych użytkowników trudny do rozwiążania i odpowiedniej reakcji.
Moje propozycje są dwie sam test solo lub test + łagodny boldenon, cykl 16 tygodniowy , wybierz sobie opcje.
Odnośnie diety nie chcę mi się milion razy powtarzać tego samego jest pozatym dział odżywianie, nie będziesz pilnował, miski, rezultaty będą słabe więc warto mieć na uwadze, w dziale odżywianie popytaj chłopaków , my tutaj rozmawiamy o farmakologii,określ cel napewno tam chłopaki pomogą.
Moje propozycje są dwie sam test solo lub test + łagodny boldenon, cykl 16 tygodniowy , wybierz sobie opcje.
Odnośnie diety nie chcę mi się milion razy powtarzać tego samego jest pozatym dział odżywianie, nie będziesz pilnował, miski, rezultaty będą słabe więc warto mieć na uwadze, w dziale odżywianie popytaj chłopaków , my tutaj rozmawiamy o farmakologii,określ cel napewno tam chłopaki pomogą.
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Tak liczę kalorie. Powiedzcie mi jeszcze czy w ogóle robi się odbloki bez hcg np na samym nolvadex-ie ?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Oxandrolone iron genetics
Następny temat