omerta 2
...
Napisał(a)
Jakie npp. Jak*********z sport kontaktowy , gdzie stawiasz na szybkość itp npp nie ma sensu . Zaraz Cię napompuje , usztywni i tyle z tego będzie .
...
Napisał(a)
mesja1905pixel11mesja1905Widzę tren to podstawa i teść ...
na wstępie to 200-400 zł niektórzy wydają na badania podczas cyklu , nie na odsieczą kuracje .
Po 2 tren i nosa wydolność organizmu , wiec lód koszykówkę Haha to nie najlepszy pomysł .
Widać wiedza i Ciebie kuleje , bo jest spora rozbieżność miedzy masterem a Antkiem ...
Oczywiście, że kuleje :) Cały czas czytam i próbuje wszystko powoli łapać, dlatego pytam i pytam. Zamiast mi mówić, że mam małą wiedzę, bo wiem, że mam, jakbym wiedział, to bym nie pytał chyba co? :D To mógłbyś mi powiedzieć cos w stylu ze to odpada dlatego bo... i mi to wyjasnic, i pomozesz i ja się czegos naucze i bede wiedzial na przyszlosc. Badań profilaktycznych nie liczę, bo nie są aż tak kosztowne, z tym 200-400zł trochę przesadziłes. Moglbys mi tez rozjasnic drugie zdanie? Bo nie do konca zrozumialem.
Dodam jeszcze ,ze chce nabyc troche miesa i siły, kondycje robie na treningach koszykowki i to jedna sprawa, a druga ze wlasnie w/w cykle ktore wymienilem chcialbym aby mi pomogly w tej masie bo silka+kosz to mimo wbijania tych kalorii oporowo wszystko idzie :D
Bez spiny, ja swoją drogą slyszalem ze tren jest genialny, do tego moge, ale nie musze cos dorzucac, stąd moje pytania, bardzo chcialbym uzyskac satysfakcjonujacej mnie odpowiedzi jak i efektu po cyklu. Mam nadzieje ze dopowiesz cos wiecej, dzieki i pozdro.
Już Ci to tłumacze . Co jeden zaczyna podobny temat do Twojego . Zero wiedzy , zero przygotowania , to co gdzieś usłyszy i liczy , ze wszystko zrobi się same . Nastały poj**ane czasuy, ze młodsi uważają , ze coś im się należy . Jest internet , dodam post i jest Ok .
Oczekujesz racjonalnej odpowiedzi , wiec okaz trochę szacunku i przygotuje się w temacie na , który szukasz odpowiedzi .
Trenujesz koszykówkę i rozważam anaplon z trenem ? No serio k***a .
Druga cześć była , ze tren wpływa niekorzystnie na wydolność .
Było dobrze na test i oxa. Leć test zastąp oxe. Może cardarine ? Może sally ?
Przede wszystkim odpowiedz sobie na pytanie .
Chcesz być szybki , zwinny itd w koszykówce ? Czy chcesz budować masę ...
Tak, rozumiem Cię. Najgorsze jest to, że zawsze sobie dam poprzeczke niewiadomo jak wysoko i nawet jak w podświadomosci jest to dla mnie nieralne i tak ide w opór i to robię.
Ok, tren wpływa niekorzystnie na wydolność, w takim razie odpada :) Tak jak napisałeś, naczytałem się, podjarałem i od razu tak bym chciał. Ale jednak wolę się dopytać kilkanascie razy o to samo, by pozniej nie wyjsc na tym zle. Z jednej strony głupio mi pytać o to, ale ile stronek bym nie przejrzał tyle różnych opinii aż w koncu mam mętlik i sam nie wiem co do czego. Ale wole kilka glupich pytan zadan i liczyc na to, ze ktos odpowie i pomoze :)
Co do koszykówki-tak, chce byc szybki i zwinny, tyle, że chce przy tym mieć fajnie widoczny mięsień, bo poza tym, że trenuje koszykówke, wręcz kocham chodzic na silke, z ani jednego ani drugiego nie mogę zrezygnować bo po prostu nie mogę, robię to kupe czasu i nie wyobrazam sobie zycia ani bez tego ani bez tego. Proszę o wyrozumiałość

...
Napisał(a)
mesja1905Jakie npp. Jak*********z sport kontaktowy , gdzie stawiasz na szybkość itp npp nie ma sensu . Zaraz Cię napompuje , usztywni i tyle z tego będzie .
ojj, to by było najgorsze w tym przypadku :D
...
Napisał(a)
Dlatego DD npp Antek meta to nie środki dla Ciebie . Turę tez bym wyeliminował .
Leć testa jak leciałeś . Rozejrzyj się za Moldonium , cardarina , efedryna , ewentualnie salbutamol . Jednak na masę na tym nie licz . Rozgranicz czas . 2-3 miesiące poświęć bardziej siłowni . Wtedy prio , siłowe / masowe. Jak masz dużo meczy . Treningów kosza , postaw na wydolność
Leć testa jak leciałeś . Rozejrzyj się za Moldonium , cardarina , efedryna , ewentualnie salbutamol . Jednak na masę na tym nie licz . Rozgranicz czas . 2-3 miesiące poświęć bardziej siłowni . Wtedy prio , siłowe / masowe. Jak masz dużo meczy . Treningów kosza , postaw na wydolność
omerta 2
...
Napisał(a)
meiriiJeżeli nie planujesz być pro w BB to w tym wieku sobie odpuśc saa
zasięgam po saa, bo mam możliwości by grać profesjonalnie, znam swoje mozliwosci i wiem, że może mi się udać. Jeśli nie, to trudno, ale próbować trzeba.
...
Napisał(a)
mesja1905Dlatego DD npp Antek meta to nie środki dla Ciebie . Turę tez bym wyeliminował .
Dałbyś radę wymienić w kolejności z w/w od najmocniejszego do najmniej?
Zakładając, że mam dostęp do wszystkiego, co byś brał na moim miejscu? oraz dawkowanie +jaki okres czasu
...
Napisał(a)
Jak robisz sobie żarty, to następnym razem w ogóle się nie udzielaj i nie zawracaj mi dupy i głowy z myślą, że ktos mi jednak pomoże. Bez pozdrowień, nieśmieszku
...
Napisał(a)
Rzeczywiście nie doczytałem ze chłopak gra w kosza. Mój błąd.
To npp nie nadaje się.
Daj enan/cypio 500mg week + GW 30 mg ed. Okresowo wrzucaj oxe na kilka tygodni 50mg ed.
Tutaj musi być wydolność a pompa będzie przeszkadzać.
Pilnuj estro aby nie wywaliło za mocno bo tez będziesz spompowany i napuchniety.
To npp nie nadaje się.
Daj enan/cypio 500mg week + GW 30 mg ed. Okresowo wrzucaj oxe na kilka tygodni 50mg ed.
Tutaj musi być wydolność a pompa będzie przeszkadzać.
Pilnuj estro aby nie wywaliło za mocno bo tez będziesz spompowany i napuchniety.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wyniki badan - czuje sie jak na off
Następny temat