dajesz ostro
...
Napisał(a)
zestaw super. soga dostaniesz jak wypiszesz końcowe wyniki. nie zmarnuj tej paszy.
pzdr
pzdr
Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!
...
Napisał(a)
mam zadatki na dobrego jasnowidza
ale taka prawda jego staz 6 miechow i dieta +takie suple to juz gwarantuje dobry rezultat

ale taka prawda jego staz 6 miechow i dieta +takie suple to juz gwarantuje dobry rezultat
duzo i wszystkiego :]
http://www.sfd.pl/temat291100/ -55dni ,2xKO by LUBIEN
http://www.sfd.pl/TEST_-_Sports_One_Masa_by_lubien-t312770.html - Test Masowy Sports One start 26.01.07
...
Napisał(a)
wrzuć jeszcze fotkę pleców, no i powodzenia zyczę, a raczej Trenuj ostro i nie daj dupy, masz co masować (jak i ja

Jestem obcy
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Dudek-Wpadaj czasem.
Luki- Jajecznica bedzie czasami na sniadanko oraz w dni NT mam na sniadanie zamiast bialka,jajka
Thiago-Dzieki!Bede wpadal do ciebie ozcywiscie tez,a co do kalori to na start 2200 zaczne i pozniej zwieksze najwzyej
Royson- Dziekowa.
ediee-Hmm moge robic rozpietki na skosnej,a co do hantli przodem to mam juz cwiczenie na przednia czesc barkow.
kakarott-mam net zwalony i dlatego,ale postaram sie dorzucic.
wojtimil-dzieki bardzo!!Co do kalori to J.W 2200 rozpoczne i najwzyej pozneij dorzuce
Wpadaj i pozdrawiam!
szycha6-jest jest
Pozdro.
niwix-Dzieki,bede wpadal do ciebie.
lubien-
Obys byl JASNOWIDZEM
Dietka nie jest na pokaz.....Nie po to siedze w odzywianiu,zeby diety sobie na pokaz wstawiac
BUL-Bedzie ostroooooo
sprajt 86-Yoooooooo
Lypnik-Dzieki,wrzucilem
Pzdr. i zagladaj czasami
Pozdro panowie.
Luki- Jajecznica bedzie czasami na sniadanko oraz w dni NT mam na sniadanie zamiast bialka,jajka

Thiago-Dzieki!Bede wpadal do ciebie ozcywiscie tez,a co do kalori to na start 2200 zaczne i pozniej zwieksze najwzyej

Royson- Dziekowa.
ediee-Hmm moge robic rozpietki na skosnej,a co do hantli przodem to mam juz cwiczenie na przednia czesc barkow.
kakarott-mam net zwalony i dlatego,ale postaram sie dorzucic.
wojtimil-dzieki bardzo!!Co do kalori to J.W 2200 rozpoczne i najwzyej pozneij dorzuce

szycha6-jest jest

niwix-Dzieki,bede wpadal do ciebie.
lubien-

BUL-Bedzie ostroooooo

sprajt 86-Yoooooooo
Lypnik-Dzieki,wrzucilem

Pozdro panowie.
GÓRA---->I am What I am
Poprzedni temat
Xpand+cell pump
-
- 1