Szacuny
0
Napisanych postów
1231
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13528
Dextro tylko po to zeby poprawic walory smakowe a CP kleic sie raczej nie klei, bo nawet teo nie sparwdzalem (a to co na zdjeciach to raczej pozostalosci wlasnie od Dextro jak musialem siegac do opakowania zeby nabrac miarke).
Szacuny
2
Napisanych postów
493
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6300
ja taka mala sugestie walne , jajecznicy na oliwie nie rob w ogole nic nie smaz na oliwie bo pod wplywem temperatury oliwa traci swoje wlasciwosci a nawet zaczyna szkodzic. Imo przesmarowac patelnie lekko smalcem to najlepszy pomysl i nie ma co sie bac o tluszcze nasycone , zly cholesterol zostanie zniwelowany przez oliwe (na zimno). druga sprawa odzywki trecca i olimpu .. lipa taka troche:>>:D polecam gainery gaspari ! zycze udanego cyklu ! ciao;)
Szacuny
0
Napisanych postów
1231
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13528
dobra, postaram sie wtedy odstwaic oliwe od smazenia. a ze gainer olimpu do najlepszych nie nalezy to wiem, ale to jest taka wersja ekonomiczna tylko z rana gdzie potrzeba energi . a co do treca to myslalem , ze to jest o wiele lepszy wybor (skladowo i smakowo)
Szacuny
2
Napisanych postów
493
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6300
jesli chodzi o gainer tak jak wspomnialem GASPARI NUTRITION Real Mass w smaku jest wrecz genialny a pije wszystkie odzywki z woda i smakuje zacnie , z odzywek bialkowych teraz wcisnam muscletein z GAT'a smak truskawka tez dobry z woda ale nie zacny..:D wedlug mnie nie ma co patrzyć na ekonomie , bo to nie ma byc tanie tylko ma dzialac. Kiedys jadlem tego gain bolica smak ma strasznie lipny i taki piasek nie rozpuszczalny w nim...
Szacuny
2
Napisanych postów
493
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6300
tak bialko i gainer ma dzialac , moze nie w taki sposob jak kreatyna czy rozne "pompy" ale dziala i mozna tego slowa tu uzyc;) sa rozne zrodla bialek i wegli wykorzystywanych w owych odzywkach , rozne kombinacje polaczen protein te co maja sie wchlonic szybko i te co wolno , wiec nie rozumiem powyzszej wypowiedzi;>
Szacuny
0
Napisanych postów
1231
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
13528
no tak, dla mnie gainer/bialko to tylko dodatek uzupelniajacy diete (no i podstawa potreningowa), by dostarczyc organiznowi szybko to co niezbedne. Czyli zastrzyk energi z wegli i bialko do budowy miesni oraz amiinokwasy zawarte w wpc by zapobiec katabolizmowi. Lece treaz trening robi, dzisija nogi+plecy,. wypiska jak zwykle pod wieczor