Pozdrawiam,
...
Napisał(a)
Preparaty z cyklu pierwszego, które mamy przyjać przed treningiem, podajemy na 1h przed nim i tylko w dniu treningu. W dni, które nie trenujemy nie bierzemy.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam,
...
Napisał(a)
czyli jak nie cwiczymy to w ten dzien nie bierzemy nic???? czy bierzemy normalnie oprocz dawki przed treningiem (bo go nie ma)- prosze o szybka odpowiedz bo dzisiaj zaczalem ten cykl i to jest dla mnie niejasne????????
edi pozdrawia Was
edi pozdrawia Was
czarny
...
Napisał(a)
JArekOFf - zestaw ktory podales jest domiesniowo,nie dozylnie.Lidokaine wstrzykuje sie razem z B1,B6 i cocarbox.,bo dziala znieczulajaco, a witaminy z grupy B sa bolesne.Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
Hę... nie jest tak różowo jak mówicie, wychodzi na jeden cykl (4 tygodnie) tymi ziółkami 160zł... i mysle ze wcale nie jest to tak tanio ! (fakt ze zalezy dla kogo...)
"Life is brutal and sometimes kopen w dupen"
"Life is brutal and sometimes kopen w dupen"
...
Napisał(a)
Dąbek i jeszcze jedno pytanie- czy te tabletki na których jest napisane zeby je ssac (apivit) to mamy je ssac czy łykać??????
edi pozdrawia Was
edi pozdrawia Was
czarny
...
Napisał(a)
Cześć Wszystkim Pakerom!
DABEK przeczytalem Twój cykl (1) i mam pytanie. Konsultowalem sie z lekarzem i on powiedzial ze BIOSTYMINE mozna stosowac doustnie (mozna ja pic) co Ty o tym sadzisz?
z góry dziekuje za odpowiedz.
rozesla
DABEK przeczytalem Twój cykl (1) i mam pytanie. Konsultowalem sie z lekarzem i on powiedzial ze BIOSTYMINE mozna stosowac doustnie (mozna ja pic) co Ty o tym sadzisz?
z góry dziekuje za odpowiedz.
rozesla
...
Napisał(a)
Edi, jeżeli kupiłes tabletki do ssania to jak samo ich przeznaczenie wskazuje trzeba je ssać.
Rozes, jeżeli lekarz tak ci powiedział i nie był to dentysta to chyba będzie ok.
Jeszcze raz napiszę, środki które podawane są doustnie mają słabsze działanie niż te same dostarczone bezpośrednio do organizmu przez np. zastrzyk domięśniowy.
Pozdrawiam,
Rozes, jeżeli lekarz tak ci powiedział i nie był to dentysta to chyba będzie ok.
Jeszcze raz napiszę, środki które podawane są doustnie mają słabsze działanie niż te same dostarczone bezpośrednio do organizmu przez np. zastrzyk domięśniowy.
Pozdrawiam,
...
Napisał(a)
Apivit w jakiej cenie?????
Sloniu
Sloniu
Największe dobro nosi pierwiastki zła i największe zło nosi zarodki dobra.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
JAK POZNAĆ PODROBIONY OMNADREN 250
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8