Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
359
troche sie pogubilem w tym jeszcze raz jak mozecie to napiszcie
-jakie sa efekty
-jaki jest koszt calego cylku
-i jak to brac po koleji ale prosze bez specjalnego jezka napiszcie mi to po ludzku oki
Szacuny
5
Napisanych postów
654
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17777
Ja ci tego nie pwoem poniewaz nie znam twojego oraganizmu. Na niktórych działa na niektórych nie. Jak by wszyscy wiedzieli co na nich podziala to wygladali by jak Coleman!
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
359
mam jedno za***iscie wazne pytanie te wszystkie tabletki trzeba brac codzinnie czy tylko w dniu treningu?? bo piszecie raz ze tylko brac jak cwiczysz innym razem ze zen szen codziennie to jak to wkoncu jest
Szacuny
5
Napisanych postów
654
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17777
https://www.sfd.pl/topic.asp?whichpage=1&topic_id=6988 tu jest wszytsko napisane.
Zastrzyki z b12 z biostyną i czyms tam znieczylajacym w dni treningowe. Ale ja sam wiem ze lepiej sie nie kłuc tylko to pic wszytsko bo po tylu strzałach bedziesz miał zrosty na dupie.
Po drugie moja mama jejst pielęgniarką i powiedziała ze mozna b12 pic. Troszeczke mniej się tej witamingi wchłania bo musi to wątroba przefiltrowac ale tez jest dobrze.
Sam chyba zapodam soebie za miesiączek czasu.
Szacuny
0
Napisanych postów
55
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
359
swinia przed chwila pisalem do dabka zeby napisal mi co i jak brac jak odpisze to podziele sie z taba wiadomosciami oki a jak wiesz cos jeszcze to napisz mi oki