Szacuny
2
Napisanych postów
210
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5307
przyszedł do mnie Storm Universala, wszystko ładnie zapakowane cacy, lecz jest jeden problem! Do środka najwyraźniej dostała się wilgoć i proszek ma grutki a na dole spoiło się to w jedną całość!
Moje pytanie brzmi: czy ten storm jest juz zepsuty i wywalić go do śmieci? czy rozkruszyć i wszytsko bedzie ok?
Szacuny
1
Napisanych postów
122
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1358
KOTC CO TY GADASZ ZA GŁPOTU !!!!
Własnie mam przed soba opakowanie storma i czytam na nim skład :
hypervol complex : czyli 4 rodzaje kreatyny iNOXsulin - 7 : czyli składniki dzialajace na zasadzie tlenku azotu czyli POMPUJĄCO!!!!!!
nie zgadzam sie z dwoma ostatnimi wypowiedziami ze to nie jest odzywka tego typu ....
A co do twojego problemu to poprostu moga byc inne wyjscia ze nie łapiesz pompy
* dokladnosc w wykonywaniu treningu
*zbyt mały odstep od ostatniej kuracji
* pij wiecej wody
* jak sporzywasz storma to nie sporzywaj w tym samym czasie tluszczy
ROSNIJ DUZY MAŁY BĄDŻ
CZY SIE STOI CZY SIE LEŻY SOG SIE NALEŻY :)
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
942
Miałem, a właściwie mam (tydzień cyklu mija) ten sam problem. Pije go bo za darmo tego nie dostałem:P Gdzieś czytałem (na tym forum oczywiście :) ) że jak nie masz pewności to weź łyżeczkę nabierz storma i nalej kilka kropel wody. Jeżeli zmieni kolor wszystko jest ok. Coś tam pisali o barwnikach że jeżeli działają to wszystko ok. Jeśli mogę podepnę się i zadam pytanie. Już tydzien a ja pompy na treningach nie czuje:/ jadłem już np. CP i pompa była konkretna. Czym może być to spowodowane?
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
942
No ok, ale ktoś tu pisał że pompa większa niż po CP. Jak jadłem CP to czasem nie mogłem seri skończyć (taka pompa) a storm widać że coś z mięśniami robi ale nie ma mega pompy.