Szacuny
1
Napisanych postów
487
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
3666
Witam
miesiac temu skonczylem 1 cykl na stormie w starym opakowaniu i tam dawkowalem go 2 razy dziennie w DT rano i po treningu tu na stronie K**.pl pisz : Sposób użycia:
1 miarkę (10,33 g) wymieszać z 300 ml chłodnej wody. Brać 2 x dziennie, 30 minut przed treningiem i 30 minut po treningu.
no wiem jak dawkowac ?? w sumie to ten sam storm (na opakowaniu nic nie pisze)
dzieki z gory
Szacuny
5
Napisanych postów
62
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2566
hiehie noo skoro tak mówicie to muszę wam uwierzyć na słowo :) fakt mój trochę był skamieniały tak z ciekawości napisałem bo myślałem ze jakiś możne felerny jest z allegro nigdy nic nie wiadomo. To nic szamie do końca puche !
Pozdro i dzięki za odpowiedzi
"życie to wielki samolot, a Ty jesteś jego pilotem"
Szacuny
5
Napisanych postów
62
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2566
Witam.
Nie chce zakładać nowego tematu więc postanowiłem że zadamy pytanie w tym. Chodzi o to że mam storma biorę go już ponad miesiąc pucha ma 835g, dwie dawki dziennie czyli wychodzi ok 21 g dziennie,
835 : 21 = 39 dni. I tu sedno sprawy jest już 41 dzień a w puszcze jeszcze trochę tego zostało. Czy to normalne, miał ktoś taki przypadek? Może to jakaś lipa (:
Pozdrawiam
Szacuny
5
Napisanych postów
62
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2566
dobra, myślałem że tak lepiej. Tak odmierzałem dobrze jedna porcję wypić zapomniałem. Ogólnie na allegro to kupiłem i dlatego mam wątpliwości. Dieta była plus gainer więc efekty też są ale to tak normalnie mam jak nie pije :D bo stack mnie po prostu do abstynencji zmotywował
Szacuny
5
Napisanych postów
62
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
2566
Nie ważyłem bo w opakowaniu jest miarka.. no chyba ze objętość i masa storma się zmienia i nie ma co z niej korzystać,a tak w ogóle to wagi nie mam to też nie ważyłem. Moim zdaniem jeśli już nawet brał bym ciut za małe porcję (chodź tak nie było) to zostało by trochę więcej tego towaru (na logikę) ale nie aż tyle