Szacuny
3
Napisanych postów
220
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2454
Siemka mam zamiar uzyskać sportową sylwetkę w ciągu kilku miesięcy . Mam do dyspozycji drążek. Czy ćwiczenia na drążku z obciążeniem dadzą jakieś znaczące efekty ? Ile razy w tygodniu trenować ? Dodam, że zależy mi na uzyskaniu dość wyraźnej muskulatury ( głownie chodzi o powiekszenie grzbietu) . Mam zamiar dołożyć do tego bieganie (trening interwałowy) i może Royal Marines Training.
Liczę na Waszą szybką i fachową pomoc !
Szacuny
2
Napisanych postów
261
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7780
bartekcmgpatrze teraz na twój profil i do wakacji raczej nic ciekawego nie osiągniesz napewno nie bedziesz mial sylwetki takie muskularnej tu trzeba miesiecy cwiczen pozdro
Szacuny
2
Napisanych postów
320
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8046
W tym sporcie nie ma nic szybko. Fakt faktem ze na początku zawsze idzie najszybciej ale to tez zależy jaka sylwetka Cie interesuje. Przez 3 miesiace to nic konkretnego nie uzyskasz a tym bardziej grzbietu :P
Szacuny
4
Napisanych postów
1175
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
14911
Drążek na szeroko. 4 serie x max powtórzeń. najlepiej za kark. Rób tak co drugi dzień. Trening interwałowy 3x w tygodniu. Jeśli chcesz biegać to zacznij od 3-4 interwałów. A do tego ile się da operuj mądrze ciężarem. Nie będziesz może wyglądał szałowo, ale dokładając do tego diete na +/- 0 kcal zredukujesz tłuszcz i nabierzesz mięśnia troszke. Tylko nie bierze sterydów..