Szacuny
4
Napisanych postów
2747
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
24063
Hmmmmmm chyba sobie kupie takie cos (buahahahahahahahahahha) wiesz mozna niezle kase bic na takims czym ale jsli jakis koles osto sie wkur...i i przyjedzie do tego kolesia to nie wiem co tam bedzie gorzej jak w SAJGONIE chyba albo jest 2 mozliwosc ze ta dieta dziala (buahahahahah) i wtedy ten koles jeszcze gorzej w***...e dla tego kolesia co przyjechal jemu w***...ć
czy to ma sens nie wiem ALE TO JEST NIE MORZLIWE ZEBY BYLA TAKA DIETA albo koles jest taki modry albo ci co to kupili sa d****ami
If You Can't Prove It Here...
Just Pack It Up And Go Home!
**** -->>SFD FiGHT CLuBE<<--****
Ajj ten nieostożny Blinkuś...wpadł jak dziecko.
-=Gainer Team=-
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
sciema jak h... gosc chyba troche czasu musial spedzic na robieniu tej reklamy , uwazam ze to lipa, nie ma takiej diety!! Co chwile widzxialem tam KLIKNIJ TU - tam chyba przez przypadek ludzie licytuja! buhahaha
Szacuny
0
Napisanych postów
204
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3832
Masz zamiar to kupic , dobrze przeczytalem ??? ****aa gosciu wybacz no ale ******lnij sie w lep, czlowieku. Po pierwsze cwiczyles juz ? masz jakies pojecie o kulturystyce, przybieraniu na masie i te sprawy? Jak tak to bys sie kapna ze to jeden wielki kit , ale wydaje mi sie ze nie miales jeszcze kontaktu z silownia . To tak , o tym ze jest to nie mozliwe to nie bede ci mowil bo juz o tym napisalem , tak dla porownania pierwsza fotke to gosciu mowiac ze cwiczy przez 2 lata to chyba pomylil fotki bo raczej wskazuje na to prawa fotka a na lewej to przez 2 lata to chyba sprzatal na tej silowni albo gral w szachy ( mozliwe ze jest to swietny fotomontaz ale nie koniecznie ). No co tu gadac poprostu jest to kolejny raz nabieranie ludzi i tyle.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
o k**** wiekszego kito to ja w życiu na oczy nie widziałem , koń by sie uśmał ha ha ha a na jesdnym z tych "real foto" tego studenta prawa ewidentnie widać ze to fotomontaż :)
Szacuny
203
Napisanych postów
31902
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94099
VANDALhs ten student prawa to nie fotomontaż popatrze ze opalenizna jest taka sama nie ma linni cięcie, grdyka trez ta sama i genetyka podobna to są poprstu klolesie którzy zrobili sovbie zdjecie jak byli młodzi .. a potem do po 3 latach treningu z suplami np faktem jest ze to kit ...
po 1 . zadnym sposobem (nawet jak sobie zatkasz dupe) nie zdobedziesz takiej masy (tym bardzej miesniowej)
po 2 napisali ze tłuszcz zmienia sie w miesnie -- tłuszczu nie mozna zmienic w miesnie.. tłuszcz mozna spalic a miesnie sie najwyzej uwidocznią .. ale kup sobie jak chcesz sie przekonać
..don't belive that bombs that I got,
I'm still
I'm still
Saddam from Iraq
Szacuny
0
Napisanych postów
202
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
2496
to powinno byc w dziale humor
no ale gosciu jest niezli kiciarz
9.99 to nie duzo i sporo ludzi sie moze zlapac
ciekawe co im w mailu potem wysyla (o ile cokolwiek wysyla hehe)?
jakikolwiek trening
albo tekst typu: ****a ale jestes naiwniak
niech ktos kupi!! i wrzuci na forum :)
motocykle a nie motory!
motory to sa w pralkach :p
kto za mlodu glupim nie byl
ten na starosc nie zmadrzeje!
Lepiej grzeszyć a później żałować, niż żałować, że się nie grzeszyło