Mam taki problem. Otoz gdy bije sie z kim na ulicy to nie zawsze da sie wykorzystac prawidlowo technike ktora uczylem sie na treningu(trenuje KB)i wybijam sobie kostki. Tzn sam dokladie nie wiem czy one sa wybite ale mam spuchnieta reke przez kilka dni i mnie boli. Jest moze jakis sposob na wzmocnienie?? Myslalem o jakichs odzywkach np kolagen.. Co o tym myslicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
normalna rzecz ze łapa puchnie i chyba niebardzo da sie cos z tym zrobic mozesz robic wiecej pompek na kosciach i takich tam cwiczen, moze to cos da, ja sam ostatnio biore kolagen ale jak to sie ma do wytryzmalosci kosci to niesprawdzalem jeszcze, jedynym efektem po braniu kolagenu jaki zauwazylem to ze mi morda jakos poladniala!! gladki jestestem taki na gebie i wogole! to tyle pozdrawiam
...
Napisał(a)
normalka...
jak boli to polecam altacet w żelu. trenuj sobie jw. pompki na kostakach, nie staraj się tego jakoś specjalnie utwardzać, bo sobie zrobisz takie zwapnienia, które przypominają się za każdym razem. Gdy już nie możesz piąchami, to wal po prostu nasadą w miarę możliwości.

...
Napisał(a)
kiedys na discovery widzialem ze zeby utwardzic kosci trzeba poprostu uderzac w cos twardego wtedy powstaja mikroskopine pekniecia ktore z czasem zarastaja i kosc jest twardzasza ale to podobno straszna patologia i ja tego nie polecam bo na starosc wszystko cie bedize bolec chodz znam kilka osob ktore tak wlasnie robia.....
...
Napisał(a)
procek - bij dużo na worku. Nie wiem jak Ty to robisz. Nigdy czegoś takiego nie miałem (a tłukłem specjalnie bez techniki).
Największe mity i kłamstwa dotyczące dopingu: https://***********/d0ping
Największe mity medyczne: https://***********/mitologia1
...
Napisał(a)
Sam nie wiem jak to robie. Na treningach uderzamy w materace i tarcze. A co myslicie o odzywkach wzmacnaiajcych kosci i chrzastki??
...
Napisał(a)
pompki na kościach, pompki na kościach i jeszcze pompki na kościach
jak już wyżej było wspomniane uderzanie w twardą powierzchnię. Widziałam kiedyś program o mnichach z 'Shaolin' , wzmacniali wytrzymałość czaszki
dwóch trzymało jednego kolesia i uderzali jego głową w worek z pisakiem. W badaniach wyszło, że jego czacha jest 5 razy twardsza od przecietnego czlowieka
Z tym, że oni trenują to 365 dni w roku po 1h dziennie
heh może się ktoś spróbuje ? lol
a co do "odżywek" na kości i stawy to ja tylko glukozaminę, ale to leczniczo na zwyrodnienia stawów. ehhhh starość nie radość

jak już wyżej było wspomniane uderzanie w twardą powierzchnię. Widziałam kiedyś program o mnichach z 'Shaolin' , wzmacniali wytrzymałość czaszki

a co do "odżywek" na kości i stawy to ja tylko glukozaminę, ale to leczniczo na zwyrodnienia stawów. ehhhh starość nie radość

śmierć w oczach
>>> LIVING ON THE EDGE <<<
...
Napisał(a)
Na kości - kubek mleka (przy okazji jest w czym białko rozrobić). Na stawy i chrząstki - galaretka.
Pzdr, TorV
...
Napisał(a)

Bo inaczej uderza się w rękawicy a inaczej gołą pięścią. Na ulicy powinno się uderzać dwiema pierwszymi kostkami które łączą kości palca z kościami śródręcza, a w rękawicy kostkami palców. Jak na ulicy uderzysz kostkami palców to będzie efekt taki jak u Ciebie. A jak w rękawicy uderzysz tak jak gołą pięścią się uderza to uszkodzisz sobie nadgarstek.
...
Napisał(a)
jak kolega lubiecycki npisął na kości (wzmocnienie stawów) jest dobry kolagen i glukozamina, osobiście przetestowałem i polecam glukozmaine firmy olimp w sklepie https://sklep.sfd.pl jest za 41 zł 120 tabletek co wystarcza na 2 miesiące (cyzli cała kuracja) do teoo końską dawkę witaminy C
i stawy się wzmocnią
a mleko w niewielkich ilościach neijest złe ale nie przesadzaj a co do galaretek i żelatyn na stawy niepomagają wogule.

a mleko w niewielkich ilościach neijest złe ale nie przesadzaj a co do galaretek i żelatyn na stawy niepomagają wogule.
http://img511.imageshack.us/img511/8932/70235843sy8.jpg ja nosze dres...
ROCK'N'ROLL
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!