WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Rzeźbić czy spalać tkanke tłuszczową ?!?!

temat działu:

Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2019

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez TomQ-MAG z działu Odżywki, Suplementy.
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 52 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 247
Witam, na siłowni ćwicze już jakieś 3 miesiące (mam 14 lat ważę 68kg a wzrostu mam 174) chciałem zakupić jakieś odżywki ale tutaj mam problem. Nie wiem czy kupić odżywkę która pomoże mi spalić troche tłuszczu bo zdaje sie mi ze go troche mam czy kupić już odżywkę na rzeźbę. PROSZE O POMOC !!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 52 Wiek 27 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 247
nie jestem ekto. nie mam płaskiej klatki nie jestem delikatnej budowy i nie mam też małych mięśni na zdj tak może wyszło i również nie mam problemu z budowaniem mięśni
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 163 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 7519
zdjecie wklej to Ci powiedza..

Jeśli pokonałeś przeciwnika to znaczy, że był słabszy. A pokonać słabszego od siebie to żadna sztuka

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52090 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Odżywka na rzeźbę
...
Napisał(a)
Początkujący
nie znam sie na tym dlatego prosze o pomoc
...
Napisał(a)
Początkujący
...
Napisał(a)
Początkujący
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12550 Napisanych postów 162253 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242725
nie kupuj nic.
zacznij trenowac i zdrowo jesc a bedzie lepiej

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 11204 Napisanych postów 52090 Wiek 32 lat Na forum 26 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak wygląda twoje żywienie?
W tym wieku wystarczy jak zastosujesz się do 10 wskazówek żywieniowych.
...
Napisał(a)
Początkujący
no ostatnio jem dużo serów tzn twarogi kefiry itp jajka i ryb
...
Napisał(a)
Początkujący
to w takim razie nie będe nic kupował ale nabierać masy mięśniowej czy spalić coś tłuszczu ale w sumie nie mam go dużo
...
Napisał(a)
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12550 Napisanych postów 162253 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1242725
nabierz masy

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dietka do oceny

Następny temat

BCAA + jaka kretka na mase dla 18latka

electro
Polecane artykuły