Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36
chce poprawic swoja sylwetke. jedynie co robilem do tej pory to bieganie od pazdziernika 2007 po 40 min dziennie przed sniadaniem.
a ostnaio zaczlem robic A6W....zalezy mi na tym by poprawic sylwetke. moja dieta ostanimi czasy byla wysokobiałkowa ze zredukowanna iloscia węglowodanow...prosilbym tez o porade jak dobrac ja odpowiednio dla mnie (!) i jaki zestaw cwiczen bylby dla mnie odp zeby poprawci wyglad mojej sylwetki.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
36
aha w sumie to zalezy mi na tym zeby poprawci wyglad brzucha i no pozbyc sie takiej "miekkosci na brzuchu"...nie wiem czy moj brzuch jest miekki bo jest otłuszczony czy dlatego ze mam nieodpowiednia diete...aha moge jesc duzo i nie tyje...
Szacuny
7
Napisanych postów
1164
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7844
cwiczysz sporty silowe????
jesli masz dostep zacznij od act w postach podwieszonych w dziale
Jesli zaś nie masz dostepu do silowni zacznij trening domatora + pływanie tu masz link do tego treningu wszytsko jest ladnie opisane wytarczy tylko przestudiowac:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp
Szacuny
6
Napisanych postów
887
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
37426
z takim brzuchem to a6w zupelnie bez sensu, najpierw musisz zbudowac te miesnie brzucha zeby bylo cos tam widac, musisz duzo pracy wlozyc bo bedziesz budowal praktycznie sylwetke od podstaw, trening masowy w twoim przypadku to jest koniecznosc, dieta z bilansem kalorycznym dodatnim i nie obcinaj wegli (z tego co widze otluszczenie narazie ci nie grozi), o suplach zapomnij, na to bedzie jeszcze czas, pamietaj nic nie przychodzi od razu nastaw sie ze to troche potrwa i nie spodziewaj sie cudow po tygodniu cwiczen, czytaj duzo, dobierz diete, dobierz trening i wrzuc do oceny, pytaj, ucz sie
pozdrawiam
"Training is like life, you get your ups and downs(...)"