Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Prosze o porade.....

temat działu:

Trening dla początkujących

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3713

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 36

chce poprawic swoja sylwetke. jedynie co robilem do tej pory to bieganie od pazdziernika 2007 po 40 min dziennie przed sniadaniem.
a ostnaio zaczlem robic A6W....zalezy mi na tym by poprawic sylwetke. moja dieta ostanimi czasy byla wysokobiałkowa ze zredukowanna iloscia węglowodanow...prosilbym tez o porade jak dobrac ja odpowiednio dla mnie (!) i jaki zestaw cwiczen bylby dla mnie odp zeby poprawci wyglad mojej sylwetki.

wzrost: 189cm
waga: ok 77kg
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 81617
Ja osobiście nie zwracam uwagę na cyferki tego typu. To mogą być co najwyżej dane wyjściowe. Bo w trakcie to się wszystko zmienia.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 38 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 36
aha w sumie to zalezy mi na tym zeby poprawci wyglad brzucha i no pozbyc sie takiej "miekkosci na brzuchu"...nie wiem czy moj brzuch jest miekki bo jest otłuszczony czy dlatego ze mam nieodpowiednia diete...aha moge jesc duzo i nie tyje...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 68 Napisanych postów 22971 Wiek 37 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 91876
nie biegaj naczczo

chcesz poprawić sylwetke, więc polecam ćwiczenia fizyczne;)

a do nich diete z dodatnim bilansem kalorycznym

+lekture tematów podwieszonych w działach odżywianie i trening.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
super :P tyle ze ja sie nie znam :) co mam roibic jak mam robic :P dlatego tu umiescilem moja prosbe :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 1164 Wiek 33 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7844
cwiczysz sporty silowe????
jesli masz dostep zacznij od act w postach podwieszonych w dziale
Jesli zaś nie masz dostepu do silowni zacznij trening domatora + pływanie tu masz link do tego treningu wszytsko jest ladnie opisane wytarczy tylko przestudiowac:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/trening_domatora.asp 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 887 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 37426
z takim brzuchem to a6w zupelnie bez sensu, najpierw musisz zbudowac te miesnie brzucha zeby bylo cos tam widac, musisz duzo pracy wlozyc bo bedziesz budowal praktycznie sylwetke od podstaw, trening masowy w twoim przypadku to jest koniecznosc, dieta z bilansem kalorycznym dodatnim i nie obcinaj wegli (z tego co widze otluszczenie narazie ci nie grozi), o suplach zapomnij, na to bedzie jeszcze czas, pamietaj nic nie przychodzi od razu nastaw sie ze to troche potrwa i nie spodziewaj sie cudow po tygodniu cwiczen, czytaj duzo, dobierz diete, dobierz trening i wrzuc do oceny, pytaj, ucz sie

pozdrawiam

"Training is like life, you get your ups and downs(...)"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aha mam 21 lat :P
...
Napisał(a)
Usunięty przez Fuckmaster za pkt 1 regulaminu
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 31902 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 94099
...
Napisał(a)
Usunięty przez georgu za pkt 1 regulaminu
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 14751 Napisanych postów 53558 Wiek 35 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 402482

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 31902 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 94099
fakt ..

bic44 - czemu ma nie biegac?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 34 Napisanych postów 7667 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 81617
1. Plan - FBW. Poczytaj podwieszone tematy.

2 Dieta - zbilansowana. Jak obetenisz za bardzo węgle to nie będziesz miał siły na trening, na życie itd.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Trening na mase, jakie korekty???

Następny temat

Poprawa-dzięki

Spalanie
Polecane artykuły