MAM 19 lat
Staż 12miechów
Waga 70-72
Wzrost 180
Ostatnia regeneracja:dzisiaj skonczyłem 2tyg regeneracje
Dieta:jako tako dobrze sie odrzywiam,staram sie jest duzo czesto w małych ilosciach
Tryb życia:szkoła zaoczna,od poniedziałku do piątku nic nie robie,tylko sie obijam...tak juz od 12miechów spie po 10 godzin na dobie nawet do 12godzin bo spie jeszcze po 2 godzinki w południe...
CEL: masa
PROBLEM: wydaje mi sie ze mam małe przyrosty w ramionach bo jak zaczynałem cwiczyc to w ramieniu miałem 32cm po treningu na poczatku nie miałem pojecia o cwiczeniach i przepaliłem miesnie i musiałem 1 miech odpuscic (nowicjusz) pózniej zaczołem pomału cwiczyc z głową, zrobiłem sobie cykl kratyny po 0,5 cwiczen i mi łapka podskoczyła do 34-35cm teraz przed przerwą tą 2 tygodniową miałem w bicu prawym 38 w lewym 37 po treningu.DZISIAJ po treningu pierwszym po regeneracji miałem w PRAWYM ledwo 37cm a w LEWYM 35,5cm normalnie załamka nie wiem co zle robie.Jesli chodzi o klatka i plecki to jak zaczynałem miałem w napięciu kaltki i motylków bez powietrza 92 teraz mam po treningu 115-120 wiec na tą partie nie nazekam ,barki tez ładnie rosną,kapturki też,nogi zaczołem cwiczyc od od 3miechów wiec nic nie moge o nich powiedziec,łydka jedynie ładnie urosła z 32cm do 38cm udo jakies 52cm teraz jest ile było wczesniej to nie pamietam.
Chciał bym tez dac trening do oceny:moje miesnie reagują na duże ciężary a mało powtórzen jesli chodzi o duze grupy,co do małych to staram sie robic tak po 7 ruchów zeby to nie było typowo na mase ani typowo na siłe tak cos pomiędzy...
O to trening:
I dzien:
-wyciskanie sztangi na płaskiej(klatka) 8<6<6<4
-wyciskanie sztangi na skosie góra (klatka) 8<6<6<4
-rozpiętki (klatka) 4x7
-wyciskanie francuzkie siedząc (triceps) 2x7
-wyciskanie francuzkie leżąc (triceps) 2x7
-pompki w podporze tyłem (triceps) 2x20
II dzien - wolne
III dzien:
-drążek szerokim chwytem (plecy) 4x8
-wiosłowanie sztangą w opadzie tułowia (plecy) 8<6<6<4
-skłony ze sztanga na karku"dzien dobry"(plecy) 4x10
-uginanie ramion sztangielkami stojąc (biceps) 3x7 (jaki uchwyt zrobic młotkowy czy ze suplinacją)
-uginanie ramiąn stojąc sztangą łamaną (biceps) 3x7
-modlitewnik (biceps) 1x7
-uginanie nadgarstka w podporze z hantelką 4x20
IV dzien-wolne
V dzien:
-podnoszenie sztangielek w bok w opadzie tułowia (barki) 3x7
-wyciskanie sztangi z przed głowy (barki) 8<6<6
-unoszenie ramion w bok (barki) 3x7
-szrugsy 4serie po 20pow.
-wspięcia (łydki) 5x20
-przysiady ze sztangą na karku 12<10<8<8<6
-wykroki ze sztangą na karku 5x10
VI i VII -wolne
Staż 12miechów
Waga 70-72
Wzrost 180
Ostatnia regeneracja:dzisiaj skonczyłem 2tyg regeneracje
Dieta:jako tako dobrze sie odrzywiam,staram sie jest duzo czesto w małych ilosciach
Tryb życia:szkoła zaoczna,od poniedziałku do piątku nic nie robie,tylko sie obijam...tak juz od 12miechów spie po 10 godzin na dobie nawet do 12godzin bo spie jeszcze po 2 godzinki w południe...
CEL: masa
PROBLEM: wydaje mi sie ze mam małe przyrosty w ramionach bo jak zaczynałem cwiczyc to w ramieniu miałem 32cm po treningu na poczatku nie miałem pojecia o cwiczeniach i przepaliłem miesnie i musiałem 1 miech odpuscic (nowicjusz) pózniej zaczołem pomału cwiczyc z głową, zrobiłem sobie cykl kratyny po 0,5 cwiczen i mi łapka podskoczyła do 34-35cm teraz przed przerwą tą 2 tygodniową miałem w bicu prawym 38 w lewym 37 po treningu.DZISIAJ po treningu pierwszym po regeneracji miałem w PRAWYM ledwo 37cm a w LEWYM 35,5cm normalnie załamka nie wiem co zle robie.Jesli chodzi o klatka i plecki to jak zaczynałem miałem w napięciu kaltki i motylków bez powietrza 92 teraz mam po treningu 115-120 wiec na tą partie nie nazekam ,barki tez ładnie rosną,kapturki też,nogi zaczołem cwiczyc od od 3miechów wiec nic nie moge o nich powiedziec,łydka jedynie ładnie urosła z 32cm do 38cm udo jakies 52cm teraz jest ile było wczesniej to nie pamietam.
Chciał bym tez dac trening do oceny:moje miesnie reagują na duże ciężary a mało powtórzen jesli chodzi o duze grupy,co do małych to staram sie robic tak po 7 ruchów zeby to nie było typowo na mase ani typowo na siłe tak cos pomiędzy...
O to trening:
I dzien:
-wyciskanie sztangi na płaskiej(klatka) 8<6<6<4
-wyciskanie sztangi na skosie góra (klatka) 8<6<6<4
-rozpiętki (klatka) 4x7
-wyciskanie francuzkie siedząc (triceps) 2x7
-wyciskanie francuzkie leżąc (triceps) 2x7
-pompki w podporze tyłem (triceps) 2x20
II dzien - wolne
III dzien:
-drążek szerokim chwytem (plecy) 4x8
-wiosłowanie sztangą w opadzie tułowia (plecy) 8<6<6<4
-skłony ze sztanga na karku"dzien dobry"(plecy) 4x10
-uginanie ramion sztangielkami stojąc (biceps) 3x7 (jaki uchwyt zrobic młotkowy czy ze suplinacją)
-uginanie ramiąn stojąc sztangą łamaną (biceps) 3x7
-modlitewnik (biceps) 1x7
-uginanie nadgarstka w podporze z hantelką 4x20
IV dzien-wolne
V dzien:
-podnoszenie sztangielek w bok w opadzie tułowia (barki) 3x7
-wyciskanie sztangi z przed głowy (barki) 8<6<6
-unoszenie ramion w bok (barki) 3x7
-szrugsy 4serie po 20pow.
-wspięcia (łydki) 5x20
-przysiady ze sztangą na karku 12<10<8<8<6
-wykroki ze sztangą na karku 5x10