Szacuny
4
Napisanych postów
127
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1589
Siemka.
Mam nastepujacy problem, otoz mam cos nie tak z psychika i boje sie w ogole kogos uderzyc ( nawet gdyby znalazl ise powod ) mam jakas "blokade" ktorej nie moge przezwyciezyc.. Wiecie mzoe jak mi pomoc ewentualnie co zrobic zeby jakos to zwalczyc??
Szacuny
0
Napisanych postów
219
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
2058
chłopaki nie zawracajcie sobie głowy odpowiedziami na forach, bo nikt Wam tu nie wbije do głowy siły psychicznej ! Ćwiczcie ciężko, uczcie się techniki i znajdujcie sobie kolegów którzy z Wami sobie na lajcie bedą sparować, tak zeby się przyzwyczajać do użycia technik (będących rzeczywiście wykonywanymi technicznie) ale w czasie walki, a nie nauki technik. Ćwiczcie poprostu i nie zawracajcie sobie głowy pierdołami pisanymi na forach. Słuchajcie siebie, miejcie zajawke i ciężko oraz wytrwale trenujcie. Chodźcie sobie czasem na treningi do klubów przedstawiających inne style walki, tak zeby sobie wyrobić jakieś pojecie i nie patrzeć wąsko na to wszystko. TRENUJCIE INNEJ RECEPTY NIE MA !
Szacuny
4
Napisanych postów
127
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1589
Aktualenie nic, zamierzam sie zapisac na KB.. Moze tam sie przelamie..
P.S po pierszym razie tylko zaczym nastapi ten pierwszy raz to w Morde dostane, taka prwda..
Szacuny
1
Napisanych postów
253
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
2140
hehehehehehe dobre idz, przekonasz sie jak jest, czy sie nadajesz, byc moze bedzie i tak ze dostaniesz i sie rozplaczesz... tak tez sie zdaza a jak nie to uwierz mi na slowo, zalapiesz o co w tym wszytskim chodzi
Szacuny
32
Napisanych postów
3395
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
21099
A po co chcesz z tym walczyc? Gdyby nie bylo takiej blokady to kazdy kazdego by wali po mordzie bez powodu Nawet gdyby znalazl sie powod no jak go nie widzisz to na sile nie szukaj
Szacuny
0
Napisanych postów
32
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
536
Witam ;) Ja tez mam problem ze swoją psychiką ,a mianowicie jezeli widzie paru ziomkow z ktoreymi nic nie mam wspolnego odrazu wbijam sobie to w glowe ze chca miec bic :/ nie wiem czemu sie tak dzieje.
To mi juz przezzkadza , cwicze Muay Thai ale bylem dopiero na 8 sparingach. Chcialbym miec mocniejsza psychike i byc pewnym siebie oraz odwazniejszym. Pomozcie :(
Szacuny
0
Napisanych postów
31
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
927
też mialem ten problem. xD i tez mialem tak ze widze 2 typow a ja ide sam i mysle ze chcą mnie lać. ;D ale zapisalem sie na kick-boxing i nie mam tego problemu. ;)) ostatecznie teraz jak ide sam i widze 2 typów to tylko mysle jakiego cosu urzyć jak bedzie trzeba. ;))