Szacuny
3
Napisanych postów
281
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1688
Witam. Mam problem bo ciągle mnie dręczą myśli co będę robić za chwilę, co będę robić później i nie potrafie sie w ogóle skupić na uczeniu czy na czym kolwiek, tak samo na spradzainie najpierw mówie co będę robić teraz co później a potem dopiero biorę się za sprawdzian i za jakieś 10 minut znowu muszę powtórzyć co będę robić bo nie umie się skupić. Denerwuje mnie to.
Co wy na to? Za pomoc Sog'i.
Szacuny
3
Napisanych postów
281
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1688
Nie ;D. No może jak jestem niespokojny to ciągle mrugam ;D.
Edit. Teraz czytam co to jest, ludzie bez przesady ze mna nie jest tak źle. Główną przyczyną tych myśli jest szkoła... Bo ciągle mówie zagram sobie potem coś zjem i się uczę i tak w kółko bo nigdy się nie uczę i ciągle to muszę powtarzać. A jak się wezmę do tej nauki to sie nie naucze bo sie nie skupie. Z przyjaciółmi czy jak gram czy coś to w ogóle o tym nie myśle..
Zmieniony przez - Serce21 w dniu 2009-11-15 16:43:34
Szacuny
12
Napisanych postów
481
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1256
wydaje mi sie ze za duzo myslisz heheh ;p
kloleg zycie jest za krotkie na takie myslenie co ebdziesz robil pozniej czy za chwile moze popracuj nad soba ...mysl tylko i wylaczeni o tym co robisz./.. postaraj sie skupiac na tym a nie na innych rzecxach
pij meliske aaa i rob to co luisz w szkole na sprawdzianach takze mozna tak robic ;p
Szacuny
1
Napisanych postów
27
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
415
Myślę, że za dużą rolę przyjmujesz do wykształcenia, nie wiem może ktoś bliski z Twojego otoczenia nakreśla Ci kim to masz w życiu nie być. Po prostu czujesz presję ze strony otoczenia i się denerwujesz. A na ocenach podejrzewam, że Ci zależy?
Wrzuć na luzz. A kompa i gry odłóż, bo te gry to podejrzewam, że same Cie stresują. Lepiej pograj z kumplami w piłkę, umów się z koleżanką na kawę, obejrzyj sobie jakąś komedie (może być romantyczna z koleżanką hehe) pzdr