Witam proszę o dobrą rade.Kiedys trenowalem trzy dni i dzien przerwy i tak cykl sie powtarzal.1 dzien (klatka,biceps) 2 dzien (plecy , triceps) 3 dzien (barki, nogi)i oczywiscie brzuch na koniec kazdego treningu.Tym systemem mialem naprawde dobre efekty silowe i wagowe.Moj problem polega na tym ze teraz mam do dyspozycji tylko 5 dni w tygodniu , od poniedzialku do piatku.Prosze o rozpisanie podobnego programu na te dni. Chcialbym zaznaczyc ze na kazda partie miesni wykonywalem 3-4 cwiczenia po 8-12 powtorzen.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeśli dobrze zrozumiałem to robiłeś każdą grupę mięśniową raz na cztery dni więc prawie 2x na tydzień (2x na 8 dni) --->
Napisz coś więcej o sobie (staż, wiek, cel treningu)
Pzdr

Napisz coś więcej o sobie (staż, wiek, cel treningu)
Pzdr
...:::AMW WNiUO - 1KKNŻZ:::...
...
Napisał(a)
Cwiczyłem 3 lata systematycznie,teraz mam juz okolo 3 lat przerwy i chce znow zaczac trening.Zalezy mi bardziej na rzezbie jak na masie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!