Witam mam poważny problem z czasem ( żeby spożywać 6 posiłków dziennie i dobra dieta. Mieszkam od roku w Anglii (Liverpool) Pracuje 6 dni w tygodniu codziennie od 22 do 6 rano (przerwa w pracy 3;50-4:20) a czasami jeżdżę na nadgodziny i wtedy pracuje od 18 do 6 rano. Po pracy chodzę na siłownię na 6:30 do 8 następnie wracam coś zjem i kładę się spać do godziny 16-17 (zależy od nadgodzin ). Chce się skupić na spaleniu tłuszczu głownie brzuch dlatego na siłowni najpierw trening a potem 35 minut na bieżni ( to daje 9 kilometrów i spalam 500 kcal ). Staram się dobrze odżywiać jem banany owoce piersi z kurczaka płatki owsiane. Ale zależy mi aby to było poukładane w jakiś sensowny sposób i aby ktoś pomógł mi dobrać jakaś dietę na odchudzanie ( a potem zmienię ja na przyrost masy )i godziny. Ta praca to troszkę komplikuje pomożecie ??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie ma konieczności jedzenia 6 posiłków dziennie, jak i jedzenie "banany owece piersi z kurczaka płatki owsiane" nie równa się jedzeniu dobremu.
Diet tu nie ukladamy, a jedynie poprawiamy, także rozpisz sam, wklej tu w formie zrzutu z potreningu.pl, a my poprawimy.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Witam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
Jeśli szukasz indywidualnych porad, diety opracowanej precyzyjnie dla Ciebie przez naszych dietetyków oraz treningu przygotowanego przez naszych trenerów personalnych to skorzystaj z tej oferty.
Nasi specjaliści przygotują wszystko za Ciebie i specjalnie dla Ciebie
http://potreningu.pl/plany/strefa-mezczyzny
Pozdrawiam.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!