Szacuny
0
Napisanych postów
109
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3253
Jak biegne troche dłużej czasem 2km czasem więcej lub mniej(na tyle żeby się nieźle zmęczyć) to czuje ból pod prawym obojczykiem, co to może być?
I tak przy okazji jeszcze pytanie, jeśli mam zamiar biegać 5 razy w tygodniu to czy trenować nogi na siłce moge, czy też istnieje spore ryzyko przetrenowania?
Im więcej opinii wysłuch**e,tym bardziej jestem przekonany, że muszę stworzyć własną.
Szacuny
0
Napisanych postów
109
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
3253
te 2km to był przykład kiedy mnie zaczyna boleć pod obojczykiem, biegać bede troche inaczej i jakieś 5km będzie wychodziło lekko myśle.
a w związku z obojczykiem to coś mi się wątpi że to może być kolka, z tego co wiem kolka występuje znacznie niżej i to po lewej stronie a ja czuje taki dziwny ból/ucisk, nie wiem jak to nazwać tuż pod obojczykiem czy też po prostu okolice prawego obojczyka
Im więcej opinii wysłuch**e,tym bardziej jestem przekonany, że muszę stworzyć własną.
Szacuny
4
Napisanych postów
235
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
3025
Też mam czasami taki ból pod prawym obojczykiem i to napewno nie jest kolka. Raz na jakiś czas się zdaża ale bez konkretnej reguły. Nie mam pojęcia od czego to może być.