Moja koleżanka zaczęła biegać ( z odpowiednim tętnem 70 - 80 % HRmax )i po przebiegnięciu ok. 10 minut ( i co 10 minut ) musiała iść do kibelka hehehe nie wiecie dlaczego ?? Pierwszy raz coś takiego słyszę ? Pomóżcie w miarę możliwości ( może chodzi o metabolizm ... ?:)ODDPISZCIE pozdro !:)==>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
miała wymioty czy rozwolnienie ?
do czego miało być odpowiednie tętno 70-80% HRmax ?
do czego miało być odpowiednie tętno 70-80% HRmax ?
...
Napisał(a)
jeżeli to piewrsze bieganie w jej życiu to może być to typowa sraczka wynikająca z tremy
przyjrzałbym sie też posiłkowi przed tym bieganiem - przed bieganiem z takim tętnem wszelkie ciężkostrawne posiłki mogą być źródłem problemów
Zmieniony przez - Tyka w dniu 2005-07-15 16:21:30
przyjrzałbym sie też posiłkowi przed tym bieganiem - przed bieganiem z takim tętnem wszelkie ciężkostrawne posiłki mogą być źródłem problemów
Zmieniony przez - Tyka w dniu 2005-07-15 16:21:30
...
Napisał(a)
to też racja, ale to aż nazbyt oczywiste, że jak sie naje przed wysiłkiem to moze wymiotować, też bym tak miał

...
Napisał(a)
haha....
ja czesto tak mam, ze czasami na rannym bieganiu mnie zlapie
nawet nie wiecie jak szybko wtedy znajduje WC
a moze cos do tego miec kofeina?
ja czesto tak mam, ze czasami na rannym bieganiu mnie zlapie

nawet nie wiecie jak szybko wtedy znajduje WC

a moze cos do tego miec kofeina?
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
...
Napisał(a)
kawa tak, ale czy kofeina...? być może u osób nadwrażliwych i przy "przedawkowaniu" (ile to będzie "przedawkowanie" dla sportowca?
)

...
Napisał(a)
aaaa tam mialo byc 'moze, moze' z podejrzliwoscia...w strone autora 

FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!