Witam, mam taki problem kupiłem nowy rower i nie wiem chyba mam przednie zębatki krzywe bo łańcuch mi bardzo sie przemieszcza na boki w stosunku do prowadnicy z przodu jak pedałuje co powoduje trudności w wyregulowaniu przedniej przerzutki tak, żeby łańcuch nie ocierał
Zauważyłem, że w starym moim rowerze łańcuch tak nie chodzi na boki i nie wiem czy iść do rowerowego z reklamacją czy co to może być, wolałbym sobie sam poradzić z tym... ? Ktoś ma może jakieś sugestie ? Z góry dzięki za pomoc
Pozdro
Zauważyłem, że w starym moim rowerze łańcuch tak nie chodzi na boki i nie wiem czy iść do rowerowego z reklamacją czy co to może być, wolałbym sobie sam poradzić z tym... ? Ktoś ma może jakieś sugestie ? Z góry dzięki za pomoc
Pozdro

Krzysztof Piekarz
) Więc spoko, ale btw. nienawidze wszelkiego typu serwisów i wolałbym sam to sobie naprawić...
To w moim 6 letnim rowerze na kółkach 24" na którym dachowałem 100'tki razy łańcuch chodzi 10 razy bardziej prosto i nic nie ociera
Aha no i jak na to, że mam ten rower 2 tygodnie to tylne koło już jest proste inaczej, ale to sie wytnie
zrobia to