SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Mam maly problem.

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 3758

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez zaborek z działu Sporty Extremalne.
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 225 Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 1393
Witam. Mam mały problem. Mam zamiar sobie kupic rowerek do freeride'u. W zasadzie temat powszechny. Mam okazje kupic rowerek od osoby ktora uwazam ze sie nie zna dobrze na rowerach. Proponuje mi ona rower za 500 zł. Ponizej podam jego dane:
Marka: Ideal Bikes Basmax (cos w tym stylu) DS
Rama: Aluminium 6061
Widelec: DNM Torch AS-90A
Tlumik: jest ale nie rozszyfrowalem jakiej firmu
Stery: Ideal
Mostek: Ideal
Kierownica: ??
Sztyca: ??
waga: ??
Skok amora: wydaje mi sie ce 90-100mm
siodlo: ??
Piasty: Promax
Obrecze: byly dobre cos DH jakies tam
Opony: zjechane do wymiany
Manetki: shimano
Przerzutka przod: Shimano SIS 42 T
Przerzutka tyl: Shimano C101
Dzwignie hamulca: Shimano V-brake
Hamulce p/t: manualna tarczowka Promaxa/V-brake Promax
Korby: Shimano Dual Sis
to wszysko czego zdolalem sie dowiedziec. Jest tam kilka rzeczy do zrobienia przy nim: przerzutki do wyregulowania, nowe opony, zjechane klocki w hamulcach. Pozatym rower sprawny chodz poobdzierany.
Prosze o pomoc co myslicie o takim czyms??????

*PZDR*
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 455 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 11252
rowerek wart swojej ceny

bez rewelacji, ale za te pieniądze nie dostaniesz nic lepszego. Urwij jeszcze z 50zł ze względu na opony i klocki hamulcowe

Aha i napewno to nie jest maszyna do freeride`u
Prawdziwy rowerek do FR to full za min. 3tys PLN (mowa o nowym) Wiem, że nie cena roweru wyznacza jego prawdziwą przydatność do jazdy, ale niestety prawda jest taka, że bike, który chcesz nabyć, nie wytrzyma nawet 1 dnia PRAWDZIWEGO FR

Pozdrawiam

___ No_Fear ___

...
Napisał(a)
Początkujący
Rozumiem ale po prostu mam w zamierzeniu kupienie takiego roweru. dotychczas jak jezdzilismy z kumplami to <przynajmniej ja> na hardach po schodkach itp ale chce poczuc hmmm cos nowego. Poza tym wydaje mi sie ze jest hmmmm dosc dobry i wytrzymaly zreszta ne znam firmy ale jakby ktos znal prosze o jakas hmm wiadomosc. Z gory dzieki i dzieki za odpowiedz na moje pyt sog chyba polecial mowie chyba bo nizbyt siie na tynm znam

*PZDR*
...
Napisał(a)
Początkujący
firma całkowice obca na naszym rynku, więc nie można nic o niej powiedzieć.

http://idealbikes.net/bikes.php -> to ich stronka, ale niestety nie ma tam Twojego modelu...

___ No_Fear ___

...
Napisał(a)
Początkujący
Heh dzieki za podanie linka. Na tej stronce znalazlem rower najbarddziej podobny do tego ktory jest u mnie do kupienia rozni sie tylko amorkiem<na zdjaeciu ejst rst, a tamten ma DNM) i pojedynczymi paramertami(ale wszystkie te co ma moj wypisalem wyzej) oto ten link: http://idealbikes.net/showbike.php?bikeid=13

*PZDR*
...
Napisał(a)
Początkujący

jeżeli jest podobny do tego to warto za 500zł

___ No_Fear ___

...
Napisał(a)
Początkujący
tylko tamten jest czarny, bardziej poobdzierany i ma niektore inne czesci<wspominalem o tym wyzej> ale to ejst dokladnie ten... nawet tarczówke ma mechaniczna:P

*PZDR*
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 8031 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 28851
za taka kase to warto

Doradca w dziale Sporty Extremalne

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-

...
Napisał(a)
Początkujący
hmmm dzieki... a za jaka kase by niwe bylo warto?? tzn w zasadzie nie patrzac na cene to czy rowerek jest dobry??<mysle rowniez o pozniejszym tuningu> sog polecial...

*PZDR*
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 8031 Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 28851
za tyle za ile stoi nowy

Doradca w dziale Sporty Extremalne

"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" -Albert Einstein

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-

...
Napisał(a)
Początkujący
dzieki za wszystko ale temat juz niewazny...:-/ Koles w sklepie kupowal go dzisiaj na moich oczach... troche sie podlamalem bo go chcialem kupic... ale coz pozbieram troche kasy i lekko stuninguje mojego starego dobrego bike'a

*PZDR*
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kolana

Następny temat

The Notic 2 gdzie mozna pobrac ????????!!!!!!!!!!!

electro
Polecane artykuły