Jestem nowy ale mam pare pytań odnośnie odżywek ale moze najpierw napisze coś o sobie przedstawie wam mój plan dietetyczny i plan treningowy a więc tak: mam 184 wzrostu waże 83kg(mało;/)ćwicze od dówch 1,5 roku z małymi przerwamiale teraz na nowo od 6 miesięcy ćwicze i chce zakupić jakieś suplementy i odżywki myślałem nad geinerem 2 z vitala 4,5kg i kratyną 500g też tej firmy + dextroza( to bedzie mój 3 cykl kreatynowy mono)myślałem o zakupieniu również białko ostrowia ale za mało o tym produkcie jeszcze wiem i nie jestem do końca przekonany!! Oczywiście mój cykl będzie cyklem na mase!! Teraz przedstawie wam moją diete:
posiłek I 7:00
100g płatków owsianych
2 jabłka duże
2 kanapki z indykiem
posiłek II 10:00
2 kromki pełnoziarnistego chleba
4 plasterki szynki z indyka
posiłek III 13:00
4 łyżki naturalnego masła orzechowego
3 kromki pełnoziarnistego chleba
posiłek IV 15:00
230g chudego twarożku
1 jabłko
posiłekV 18:00 - 19:00
300g chudej piersi z kurczaka
200g ryżu białego
Sos podliszki boloński:)(dla smaku)
surówka ale nei zawsze jak mi siechce ją przygotować
posiłekVI 22:20
100g chudego białego twarożku
Jeśli macie jakieś przeciwskazania piszcie zmieniajcie bo chce mieć bardzo dobra diete narazie na takiej jestem!!
Teraz trening(nie będe opisywał ćwiczeń bo by sie troche zeszło a nie oto chodzi):
Wtorek : klatka, biceps, brzuch
Czwartek : barki, plecy, triceps i brzuch
Niedziela : klatka , biceps i brzuch
N;óg nie robie ponieważ są dość dobrze wyrzeźbione poneiważ grałem w piłke od czasu do czasu robie na maszynie ale żadko się zdaża!!
To chyba na tyle teraz doradźcie mi jak z odżywkami czy ten zestaw który napisałem na początku jest dla mnei wystarczajacy mozę cos dołożyć do tego zestawu?? Z góry dzięki czekam na solidne odpowiedzi!!
posiłek I 7:00
100g płatków owsianych
2 jabłka duże
2 kanapki z indykiem
posiłek II 10:00
4 plasterki szynki z indyka
posiłek III 13:00
4 łyżki naturalnego masła orzechowego
3 kromki pełnoziarnistego chleba
posiłek IV 15:00
230g chudego twarożku
1 jabłko
posiłekV 18:00 - 19:00
300g chudej piersi z kurczaka
200g ryżu białego
Sos podliszki boloński:)(dla smaku)
surówka ale nei zawsze jak mi siechce ją przygotować
posiłekVI 22:20
100g chudego białego twarożku
Jeśli macie jakieś przeciwskazania piszcie zmieniajcie bo chce mieć bardzo dobra diete narazie na takiej jestem!!
Teraz trening(nie będe opisywał ćwiczeń bo by sie troche zeszło a nie oto chodzi):
Wtorek : klatka, biceps, brzuch
Czwartek : barki, plecy, triceps i brzuch
Niedziela : klatka , biceps i brzuch
N;óg nie robie ponieważ są dość dobrze wyrzeźbione poneiważ grałem w piłke od czasu do czasu robie na maszynie ale żadko się zdaża!!
To chyba na tyle teraz doradźcie mi jak z odżywkami czy ten zestaw który napisałem na początku jest dla mnei wystarczajacy mozę cos dołożyć do tego zestawu?? Z góry dzięki czekam na solidne odpowiedzi!!