Witam. Mam taki problem mianowicie trenuje muay thai 6 razy w tyg. 3 razy w klubie i 3 razy w domu jestem zadowolony ale za 2 lata czekaja mnie egzaminy wstepne na szkole oficerska i problem mam z bieganiem .. aktualnie biegam 3:30 potrzebuje ponizej 3 min. Nie mam czasu zeby dolozyc w jakies dni bieganie ani cos w tym stylu ;/ doradzcie cos co wy byscie zrobili na moim miejscu. Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
na twoim miejscu bym odpuścił 2 treningi w domu i pobiegał trochę
Pomogłem? to daj SOG'a :)
...
Napisał(a)
albo rano wstawac tak 3 razy w tyg i biegac okolo 20 min + troche interwalow co o tym myslicie?
...
Napisał(a)
a długo trenujesz?
jak dołożysz sobie jeszcze poranne bieganie, to istnieje duża szansa, że sie w krótkim czasie przetrenujesz.
jak dołożysz sobie jeszcze poranne bieganie, to istnieje duża szansa, że sie w krótkim czasie przetrenujesz.
"No matter your goal, achieving it always starts with belief
- do not underestimate the strength within."
http://www.sfd.pl/Lady_M/_The_only_limit,_is_the_one_you_set_yourself_-t958189.html
...
Napisał(a)
Zależy jak rano będzie biegał i jak trenuje w domu i klubie:)
mam sporo znajomych którzy mówią "trenuję z Kusiakową boks w Koszalinie", a na treningi przychodzą raz na ruski rok i jak już są to walą ściemę xD
a egzaminy są dopiero za dwa lata, stopniowo powinieneś robić postępy, pamiętaj że na siłowniach znajdują się bieżnie :P i można na nich biegać ;)
mam sporo znajomych którzy mówią "trenuję z Kusiakową boks w Koszalinie", a na treningi przychodzą raz na ruski rok i jak już są to walą ściemę xD
a egzaminy są dopiero za dwa lata, stopniowo powinieneś robić postępy, pamiętaj że na siłowniach znajdują się bieżnie :P i można na nich biegać ;)
Sylwia Kusiak
...
Napisał(a)
4 miesieca trenuje dopiero :) ale staram sie chce jechac na zawody ;] na silownie nie chodze;)
...
Napisał(a)
Zamiast treningów w domu poświęć ten czas na bieganie-2 razy tlenówka-teren i raz tempo na stadionie.Możesz zakończyć to walką z cieniem.Nie wiem czy są biegacze w Twoim mieście(klub)- konsultacje z nimi dobrze by Ci zrobiły.
...
Napisał(a)
Jestem dobrze im idzie nawet kurcze nie wiem nie chce odpuszczac tych 2 treningow chyba ze po treningach tych moich bede robil interwaly
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!