TNIEMY CENY NA MAXA! RABATY DO -80%! SPRAWDŹ
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Plan 4 dni push pull

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 359

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 24 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 142
Witam, czy mógłby mi ktoś pomóc ułożyć plan 4 dniowy wydaje mi się że push pull to najlepsza opcja , staż ogólnie to ok 15 lat z przerwami, teraz dom praca rodzina i ćwiczę przed pracą 4 dni ok 30 min trening to wychodzi 12 serii jakoś, chciałbym poprawić nogi oraz barki i ogólnie nabrać postury, zawsze lapa siedzi ładnie a problem to głównie barki, zawsze trenowałem na siłowni split a przy tym ograniczonym czasie ciężko mi coś sensownego ułożyć, proszę może ktoś coś doradzi

Dodam że do dyspozycji mam tylko hantle lub łączoną sztangę a klatę robię niestety obecnie na podłodze

Zmieniony przez - suchy95 w dniu 2025-03-13 00:33:00
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Szacuny 6826 Napisanych postów 62843 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784183
Wrzuć plan jaki ułożysz i pomyślimy o tym jak go do Ciebie dostosować jeśli będzie potrzeba jakichś zmian.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 24 Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 142
Jednak myślę żeby był split

Dzień 1 nogi 8- 10 serii

Dzień 2 klata 8x barki 4x

Dzień 3 plecy 8x barki 4x

Dzień 4 triceps 6x biceps 6x
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rion10 Moderator
Ekspert
Szacuny 6826 Napisanych postów 62843 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 784183
Wszystko zależy jak te treningi będą rozłożone w skali tygodnia.
Dzień po dniu trenować barki to średnio się może sprawdzić, a jak barki są jakimś priorytetem to ja bym je oddalił od siebie.

W takim podziale uważałbym na triceps, który często będzie mocno pracował.

To co wrzuciłeś to jest tylko zarys treningu, a ważniejsze jest co tam w poszczególnych dniach będziesz robił.

Dla mnie w takim podziale treningowym szkoda by było czasu dawać osobny dzień dla bicepsa i tricepsa. Prędzej bym zrobił push/pull czy góra/dół i każdą partię przetrenował dwa razy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Przysiady - Wskazówki na temat poprawy techniki [Film]

Następny temat

sensowna niska dawka testosteronu na cykl

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły