Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

PROSZE OCEŃCIE MOJ TRENING !!!!!!!!!!!!!

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1793

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 425
powiedzcie mi czy dobrze robie trenujac w ten sposob :
barki+nogi,trip+przedramie,plecy+brzuch,biceps+przedramie,klatka+brzuch!!
wychodze z zalozenia ze kazda partie chce zrobic bardzo dokladnie dlatego jedna partie miesni lacze z lzejsza np.przedramieniem lub brzuchem!! czy dobrze robie??jesli nie to zapodajcie jakims innym schematem cwiczen!! uwzglednijcie ze chcialbym robic 2 razy w tygodniu klatke !!

co Cie nie zabije to Cie wzmocni...

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 442 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3803
A po co ci klata 2 razy w tygodniu .Pamietaj ze miesnie nie rosna w czasie treningu ale kiedy odpoczywaja ,poczytaj dokladnie atlas [www.kulturystyka.pl/atlas].A trening rób tak :
klata+ tric
plecy+bic
bary+nogi
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 7588 Napisanych postów 6800 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 61288
Bondzio a gdzie przedramie?? I napisz odrazu przy czym ma ćwiczyć czworoboczny grzbietu [kaptur]

Zmieniony przez - bajanekkk w dniu 2005-01-29 23:05:57

WEJDZ I KLIKNIJ http://www.pajacyk.pl/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 387 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3624
Dokladnie popieram nieprzejmuj sie tesh takie rzeczy robilem ale niedawno dzieki SFD nauczylem sie wiele o treningu.

Czyli powtorze:
Klatka + Tric poniedzialek
Bary + Biceps sroda
Plecy + Nogi piatek

Napisz jeszcze co kcesz osiagnac i moze rozpisz dokladniej trening

...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 41 Wiek 41 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 425
ja nie chce cwiczyc co 2 dzien tylko codziennie bo tak mi lepiej pasuje takze chcialbym rozpiske na caly tydzien poza niedziala!! chodzi mi o trening na rzezbe bo mase to ja mam!a co do kapturow to akurat nie narzekam !! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ale ja nie chce cwiczyc co 2 dzien tylko codziennie poza niedziela !!trenowac chce rzezbe !a co do kapturow to nienarzekam na nie! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
saib__ ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 60 Napisanych postów 20426 Wiek 35 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 84647
mase już masz...

Waga (kg) 73
Wzrost (cm) 170

Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Saib mi ta masa w zupelnosci styka!nie chce byc duzy tylko chce zgubic brzuch i zrobic rzezbe!!wyczaj!! :) wiec lepiej pomoz zamiast sie nabijac :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Fuckmaster ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 203 Napisanych postów 31902 Wiek 38 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 94099
taaa.... nie wiesz chyba ze masa- oznacza mase MIEŚNIOWĄ a nie tluszczyk
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no dooooooobra!!!!!!!macie racje!!to pomoże mi ktos?????????????????????????

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 442 Wiek 36 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3803
Skoro chcesz to masz :
pon klata
wt plecy
sr nogi
czw odpoczynek
piat tric
sob bic
niedz barki
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Mam problem

Następny temat

18 lat?

Spalanie
Polecane artykuły