Mam taki problem ... Chodzę na siłownię i robię plan na masę :) ale przy okazji muszę troszkę zrzucić zbędnych kg ... Nie wiem czy dobrze myślę, ale chciałbym aby ktoś ocenił mój plan bieganie + trening masowy ( nie będę go pisał bo to zbędne :) ).Chodzi mi o to czy biegi dobrze rozplanowałem z bieganiem.Wiem że powinienem biegać dość wolno ( i tak czynię, biegając ok. 45 min ) ale nie wiem czy biegać w dni treningowe ( po siłowni ), czy może nietreningowe ... ??Aha, chciałbym także uniknąć większych spadków mięśniowych ( katabolizm ).
MÓJ PLAN :
PONIEDZIAŁEK => ok. 6:30 bieganie na czczo ok.45 min w dość wolnym tempie
=> ok. 17:30 siłownia i bieganie ok.20 min
=> kolacja => 2 jaja całe ugotowane na twardo + 1 kromka razowca / mleko + płatki / szklanka maślanki + płatki /
WTOREK => wolne
ŚRODA => jak w poniedziałek
CZWARTEK => wolne
PIĄTEK => jak poniedziałek, środa
DIETKA :
ŚNIADANIE ==> 2 kromki razowca ze szklanką maślanki
==> 1/2 kostki chudego twaroga + 2 łyżki miodu + kakao + rodzynki + dżem + garść płatków
==> 2 kromki razowca z wędliną + 2 szklanki mleka
==> 2 jaja całe na miękko / twardo
==> jajecznica z 2 jaj + 2 kromki razowca + 1 pomidor + garść płatków
OBIAD ==> różnie, staram sięunikać zup, kartofli, i smażonych potraw
==> jem surówki / warzywa + pierś
KOLACJA ==> jak śniadanie + - drobne zmiany :)
==> najczęściej szklanka płatków kukurydzianych + szklanka mleka + owoc + jajo na twardo
PROSZĘ O OCENKĘ OBIEKTYWNĄ, I OCZYWIŚCIE O EWENTUALNE POPRAWKI ... z góry wielkie dzięki ==> pozdrawiam !!! :)
MÓJ PLAN :
PONIEDZIAŁEK => ok. 6:30 bieganie na czczo ok.45 min w dość wolnym tempie
=> ok. 17:30 siłownia i bieganie ok.20 min
=> kolacja => 2 jaja całe ugotowane na twardo + 1 kromka razowca / mleko + płatki / szklanka maślanki + płatki /
WTOREK => wolne
ŚRODA => jak w poniedziałek
CZWARTEK => wolne
PIĄTEK => jak poniedziałek, środa
DIETKA :
ŚNIADANIE ==> 2 kromki razowca ze szklanką maślanki
==> 1/2 kostki chudego twaroga + 2 łyżki miodu + kakao + rodzynki + dżem + garść płatków
==> 2 kromki razowca z wędliną + 2 szklanki mleka
==> 2 jaja całe na miękko / twardo
==> jajecznica z 2 jaj + 2 kromki razowca + 1 pomidor + garść płatków
OBIAD ==> różnie, staram sięunikać zup, kartofli, i smażonych potraw
==> jem surówki / warzywa + pierś
KOLACJA ==> jak śniadanie + - drobne zmiany :)
==> najczęściej szklanka płatków kukurydzianych + szklanka mleka + owoc + jajo na twardo
PROSZĘ O OCENKĘ OBIEKTYWNĄ, I OCZYWIŚCIE O EWENTUALNE POPRAWKI ... z góry wielkie dzięki ==> pozdrawiam !!! :)