Czesc mam 16 lat. od przyszlego tygodnia mam zamiar chodzic na silke. chcialbym rozpoczac trening na sile. problem w tym ze nie mam planu. mam do dyspozycji wtorek ,czwartek i sobote. jakies pol roku temu chodzilem na silownie przez krotki okres(4 miesiace) takze z cwiczeniami jestem zapoznany. nie chcialbym zaniedbywac jakis parti ciala ale nie wiem czy w ciagu tygodnia uda sie wykonac trening na wszystkie partie. i tu mam prosbe do was czy ktos moglby mi zaproponowac jakis plan na dni ktore podalem.glowne partie na ktorych chce sie skupic to klata , plecy ,rece. mam 188cm wzrostu , 90kg. Z GORY DZIEKI ZA POMOC!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Czesc mam 16 lat. od przyszlego tygodnia mam zamiar chodzic na silke. chcialbym rozpoczac trening na sile.
Z Twoim stażem - odpada.
nie chcialbym zaniedbywac jakis parti ciala ale nie wiem czy w ciagu tygodnia uda sie wykonac trening na wszystkie partie.
Uda się - polecam ACT, a następne FBW (najlepiej HST).
Z Twoim stażem - odpada.
nie chcialbym zaniedbywac jakis parti ciala ale nie wiem czy w ciagu tygodnia uda sie wykonac trening na wszystkie partie.
Uda się - polecam ACT, a następne FBW (najlepiej HST).
"Bóg jest martwy."
Fryderyk Nietzsche
...
Napisał(a)

Na poczatek polecam lekturke:
http://www.kulturystyka.pl/atlas/
i posty podwieszane w dzialach.
J/W na poczatek ACT, jakies wprowadzenie musisz miec.
Pozdro i czytaj czytaj...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
...prosze o jakies wskazówki i sprawdzenie treningu...
Następny temat