Witam, cwicze na silowni ponad 6 mies. i chcem zaczac moj pierwszy cykl na mase, chce kupic nitrobolon wiec mam pytanie ile mam go gram kupic i co jeszcze do tego dokupic zeby wyszedl dobry cykl.....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moim zdaniem jak na pierwszy cykl to nitro niepotrzebne :) no chyba ze sie uparłes hehe:)Zakup lepiej jakiś jabłczan:) do tego gainera +białeczko jak nie masz dobej diety i masa powinna isc w góre przy odpowiednim jeszce treningu:) ja teraz jestem w trakcie cyklu na nitro i jest super jak narazie:)
...
Napisał(a)
go gram kupić maasz go kiedy indziej. jesli taki krótki staż i pierwszy cykl to zadbaj przede wszystkim o nadwyżkę kalorii, dokup witaminy i kreatynę, ewentualnie białko/gainer dla uzupełnienia braków i starczy.
...
Napisał(a)
ja byłbym jednak za mono chyba ze się uparles na nitro... po co przepłacac. efekty i po mono beda dobre jak bedzię odpowiednia regeneracja, trening i dieta
pzdr
pzdr
Jeśli w kulturystyce jest jakaś magia, to jest to magia walki ponad granicami.
To magia ryzykowania wszystkiego dla marzeń, których nie dostrzega nikt poza tobą.
NIE CHCE SOG-ów!!!
...
Napisał(a)
tzn przez te 6 mcy uczyłeś sie techniki i przyzwyczajałeś organizm do wysiłku skoro dopiero teraz mase zaczynasz? wiec ułóż diete i zastosuj trening na mase i obejdzie sie bez supli/ew/biało i carbo do uzupełnienia nowej dietki.
...
Napisał(a)
nie odswiezamy starych tematow.
przemysl to przez 7 dni./
przemysl to przez 7 dni./
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
które lepsze hmb + kreatyna // dwie opcje
Następny temat