Zamilowanie od kilku tygodni :kulturystyka
miejsce: Eudezet
Przyjaciele: ldv_kzn
...
Witam mam pytanie czy oliwe z oliwek sie pije bezposrednio z kieliczka/szklanki czy mozna dac ja np zamiast oleju zebu usmazyc piers z kurczkaa czy cos? bo zdeczna niedobra jest tak na sucho z gory thx
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
No na diecie redukcyjnej lepiej chyba unikac kalorycznych sosow itp. Ale ja nie jestem specjalistka wiec napisalam tak warzie czego.
Milena
...
do krotkiego smazenia ewentulanie moze byc. ale lepiej dodawaj to salatek,ryzu czy kasza albo wal z kielicha
Iam going to stay young until I die.
...
Możesz pić na sucho. Możesz też do czegoś dolać np. sałatki. A do smażenia nie jest najlepsza, pozatym szkoda jej.
...
ok a jesli juz jestesmy w kulinarnych klimatach to pytanie- czy jak w diecie redukcyjnej smazy sie piersz kurczka to wielki blad? bo slyszalem ze trzeba gotowac ale to miesa jest takie oblesne...
Zamilowanie od kilku tygodni :kulturystyka
miejsce: Eudezet
Przyjaciele: ldv_kzn
...
najlepiej gotowac , naparze na teflonie lub upiec
i bez tłuszczu
a oliwe pij bezposrednio lub do sałatek
i bez tłuszczu
a oliwe pij bezposrednio lub do sałatek

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
eee tam oblesne - mozesz jeszcze parowac albo piec. a jesli chesez smazyc to na teflonie i z minimalna iloscia tluszczy - wtedy to zaden blad
Iam going to stay young until I die.
...
oczywiście ze możesz smażyć na redukcji
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
"pić na sucho" 

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Najlepiej piec, gotowac lub na parze, teflonie,ale raz najakis czas mzona sobie smazyc.
Zmieniony przez - domer w dniu 2005-05-09 20:17:40
Zmieniony przez - domer w dniu 2005-05-09 20:17:40
Moderator działu Odżywianie
...
Ja osttanio kupilam specjalny grill domowy , ktory wyprodukowal byly bokser. Jak griluje to nie dodaje zadnego tluszczu ale i tak nawet z piersi z kurczaka cos tam wyplywa i mozna to wykorzystac do polania miesa wiec smakuje super i nie jest suche. Ja co prawda mieszkam za granica ale moze takie domowe grille mozna i kupic w Polsce.
Milena
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz