Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)
masowo + na zdrowe wegle tłuszcze i białko
Ile i jakie przebyte cykle sterydowe
w trakcie pierwszego
Opisz swój plan treningowy
5x w tyg trening siłowy dzielony n apartie 2 -3 x w tygodniu trening cardio po 30 min
Cel cyklu
MASA - plan zrobienia suchej formu na lato
Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia
w trakcie pierwszego
Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)
ok 15 %
Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)
raczej do tycia
Stan zdrowia
raczej BDB
Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia
Fryzyra na globus - nie ma znaczenia :)
PPM (podstawowa przemiana materii)
NN
Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)
NN - Lustra osiągnięcia siłowe mnie nie interesują.
Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
708
Witam, Panowie proszę o profesjonalne rady
Jestem w trakcie mojego pierwszego cyklu hgh + test mix -
Mój cykl na teściu miał trwać 12 tygodni początkowo wbijałem 1ml co 7dni, później zrobiłem co e5d -
Dziś przypada mi ostatni strzał i czas na odblok mam hcg i exe no tylko że tak średnio mam ochotę już schodzić z teścia :) chętnie bym sobie jeszcze poleciał i tu moje pytanie..... czy warto dalej jechać teścia czy to bezpieczne ? Jeśli sadzicie że jechać dalej na teściu to proszę doradźcie mi jak teraz zrobić z HCH.
Miałem po 12 tygodniach wbijać normalnie na odblok ale jak bym chciał dalej na bombce lecieć to musiał bym przybić teraz, dziś, po strzale teścia ? ale ile ? co ile ? jak długo ? wiem że tak z dupy trochę bo należy z góry planować wszystko no ale proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy cykl.
Szacuny
9162
Napisanych postów
83467
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705718
Jestem w trakcie mojego pierwszego cyklu hgh + test mix -
Jakie dawki ? Mój cykl na teściu miał trwać 12 tygodni początkowo wbijałem 1ml co 7dni, później zrobiłem co e5d -
12 tygodni hgh to zdecydowanie krótko Dziś przypada mi ostatni strzał i czas na odblok mam hcg i exe no tylko że tak średnio mam ochotę już schodzić z teścia :) chętnie bym sobie jeszcze poleciał i tu moje pytanie..... czy warto dalej jechać teścia czy to bezpieczne ?
Test + hgh to „ najzdrowszy” cykl jaki można zrobić Jeśli sadzicie że jechać dalej na teściu to proszę doradźcie mi jak teraz zrobić z HCH.
Miałem po 12 tygodniach wbijać normalnie na odblok ale jak bym chciał dalej na bombce lecieć to musiał bym przybić teraz, dziś, po strzale teścia ? ale ile ? co ile ? jak długo ? wiem że tak z dupy trochę bo należy z góry planować wszystko no ale proszę o wyrozumiałość to mój pierwszy cykl.
Wbijaj hcg i leć dalej z cyklem
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
708
Dokładnie planowałem trochę z zapasem strachu i niewiedzy zrobić to na 12 tygodni ale z doświadczeniem i po kolejnych rozmowach doszedłem do wniosku że bez senu i chce lecieć dalej ! ;)
flex - HGH Imperiala biję już wcześniej dziennie 6iu podzielone na rano i wieczorem. kilka razy wbiłem więcej jeszcze przed treningiem :) polecam bo działa BOMBA, jako przed-treningówka - jeszcze mam zamiar hgh pociągnąć na tyle na ile starczy funduszy..... wstępnie miało być 3 miesiące.
Jak chodzi o dawki teścia to 275mg/ml a ładuje 1ml - e5d
Zmieniony przez - TOXI_MARIO w dniu 2019-10-04 11:11:25
Zmieniony przez - TOXI_MARIO w dniu 2019-10-04 11:11:40
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
708
Ok to jeszcze szybkie pytanko, bo z tego co wyczytałem najlepiej było by wbić to hcg już po 6 tygodniu ale nie tak to planowałem wiadomo.... teraz wbije po 12 tygodniach, 5000iu robię na 3 strzały co 2/3 dni - ok - Mogę to rozrobić na jedną insulinówkę i wbijać tą samą lotką co 3 dni ? chyba nie bardzo... ? lepiej chyba zrobić to na 3 lotki ? Jak wy to robicie ?
I jeszcze jedno czego nie wiem,.. dziś mam strzałkę niedziela i poniedziałek miałem mieć pauzę z treningiem i w wtorek chciałem sobie zrobić badania czy hcg nie zmieni wyniku ? bo kurcze badania chciałbym teraz zrobić,...
Szacuny
9162
Napisanych postów
83467
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
705718
Ok to jeszcze szybkie pytanko, bo z tego co wyczytałem najlepiej było by wbić to hcg już po 6 tygodniu ale nie tak to planowałem wiadomo.... teraz wbije po 12 tygodniach, 5000iu robię na 3 strzały co 2/3 dni - ok - Mogę to rozrobić na jedną insulinówkę i wbijać tą samą lotką co 3 dni ? chyba nie bardzo... ? lepiej chyba zrobić to na 3 lotki ? Jak wy to robicie ?
—-Na dwa rozbij -——
I jeszcze jedno czego nie wiem,.. dziś mam strzałkę niedziela i poniedziałek miałem mieć pauzę z treningiem i w wtorek chciałem sobie zrobić badania czy hcg nie zmieni wyniku ? bo kurcze badania chciałbym teraz zrobić,.
—— zależy jakie badania ———
i skoro dziś mam strzała to czy lepiej wbić hcg dziś czy lepiej jutro ?
Szacuny
1
Napisanych postów
58
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
708
Jeśli chodzi o badania to standardowo: PROGESTERON - PROLAKTYNA - ESTRADIOL - TEST - TEST WOLNY + Wątroba + Morfo + Tarczyca.
Czuje po sobie że trochę mnie suty swędzą :) a nie bardzo bym chciał IA wrzucać bez badania ;) samopoczucie też już nie takie... Jakie jest wasze zdanie Panowie ?